Με μεγάλο ενδιαφέρον συνεχίζονται τα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots που διοργανώνει η ΚΟΠ για τις ηλικίες 5-13 ετών. Στη φετινή διοργάνωση όπως είναι γνωστό υπάρχουν τρία βαθμολογούμενα Πρωταθλήματα, στη Λευκωσία, τη Λεμεσό και την Αμμόχωστο.
Με την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα U13 Eagles Αμμοχώστου, η Αναγέννηση Δερύνειας παρέμεινε μόνη της στην κορυφή χωρίς βαθμολογικές απώλειες. Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου παρά το ισόπαλο 1-1 με τον ΑΣΙΛ Λύσης, βρίσκεται στη δεύτερη θέση με δέκα βαθμούς.
Συνοπτικά τα σημερινά αποτελέσματα:
Ανόρθωση Α – Ομόνοια Λευκωσίας 3-2
Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση Β 0-1
ΑΣΙΛ Λύσης – ΕΝ Παραλιμνίου 1-1
Αναγέννηση Δερύνειας – Αγία Νάπα 3-0
Το βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα U13 Eagles Λευκωσίας ο απολογισμός του Σαββάτου κατέγραψε τα ακόλουθα αποτελέσματα:
City Apollon Nicosia A – ΑΠΟΕΛ Α 3-0
Διγενής Ακρίτας Μόρφου – Ολυμπιακός Λευκωσίας 2-2
ΠΑΕΕΚ – Δόξα Κατωκοπιάς Β 3-6
ΑΠ Πανταζής – Χαλκάνορας 3-2
ΑΠΟΕΛ Β – ΘΟΪ Λακατάμιας 3-0
Δόξα Κατωκοπιάς Α – Εθνικός Άσσιας 6-0
Nikki Coerver και Ανόρθωση προχώρησαν νικηφόρα και οδηγούν την κούρσα στο βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα Grassroots Eagles U13 Λεμεσού.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:
Απόλλων Β – Lemasia FA 1-3
Nikki Coerver – ΑΠΟΕΛ Α 7-0
ΑΠΟΕΛ Β – Ανόρθωση 0-4
Απόλλων Α – Άρης 2-0