Όλα έτοιμα στην GPS/Valencia για τη σεζόν 2019-20

Ειδικό προσχολικό πρόγραμμα GPS Juniors από τις ΗΠΑ και προπονητική μεθοδολογία για τα παιδιά 6 ετών και άνω από την Ισπανία

Στην τρίτη χρονιά λειτουργίας της ετοιμάζεται να μπει τον Σεπτέμβριο του 2019 η ποδοσφαιρική ακαδημία GPS / Valencia Cyprus. Η επίσημη ακαδημία των «νυχτερίδων» στην Κύπρο -η οποία ξεκίνησε τη λειτουργία της το καλοκαίρι του 2017- ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους νεαρούς ποδοσφαιριστές ενόψει της σεζόν 2019/2020, με την πρώτη προπόνηση να είναι ορισμένη για τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου. Οι εγγραφές ξεκίνησαν ήδη και θα συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η έδρα της ακαδημίας παραμένει και φέτος το Αθλητικό Κέντρο του Κεραυνού «Κώστας Παπαέλληνας» στο Στρόβολο, το οποίο διαθέτει εξαιρετικό χλοοτάπητα, ασφαλείς εγκαταστάσεις για τα παιδιά, μπόλικες θέσεις στάθμευσης και χώρο ξεκούρασης για τους γονείς. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται καθημερινά μεταξύ 15:10 και 19:30 και απευθύνονται σε παιδιά γεννημένα από το 2006 μέχρι το 2016.

Αγόρια και κορίτσια έχουν τις ίδιες ευκαιρίες και αντιμετώπιση στην ακαδημία, χωρίς καμία διάκριση. Οι προπονητές της ακαδημίας είναι καταρτισμένοι, με διπλώματα UEFA και εκπαιδευμένοι σε θέματα Safeguarding (κανονισμοί προστασίας ανηλίκων). Οι προπονήσεις διεξάγονται παράλληλα σε ελληνικά και αγγλικά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους μικρούς να λαμβάνουν και μία… αθλητική εισαγωγή σε δεύτερη γλώσσα, πέραν από αυτή του σχολείου!

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του GPS Juniors, για παιδιά 4-6 ετών, έχει καταρτιστεί από τους συνεργάτες της ακαδημίας, την Global Premier Soccer στις ΗΠΑ, με απαραίτητο κριτήριο τα μικρά γκρουπ, με έμφαση στη διασκεδαστική εκμάθηση του ποδοσφαίρου. Όσον αφορά τα παιδιά έξι ετών και άνω, τα προγράμματα τους ακολουθούν τη μεθοδολογία της ισπανικής Βαλένθια.

Οκκαρίδης: «Πολύ σημαντικό το εξαιρετικό κλίμα»

Ο τεχνικός διευθυντής της GPS / Valencia Cyprus και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής κ. Στέλιος Οκκαρίδης, δηλώνει ενόψει της νέας σεζόν: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε και φέτος τους νεαρούς στην ακαδημία μας. Συμπληρώσαμε ιδανικά τις θέσεις των προπονητών, έχουμε ολοκληρώσει τις προγραμματικές επαφές με Ισπανία και Αμερική και όλα βρίσκονται στη θέση τους, για να ξεκινήσουμε δουλειά. Η ακαδημία μας πέραν της ποδοσφαιρικής εκπαίδευσης δίνει και έμφαση στη διασκέδαση και είναι πολύ σημαντικό για εμάς το εξαιρετικό κλίμα και η σωστή συμπεριφορά προς όλους τους νεαρούς. Πέραν από τις προπονήσεις, η GPS / Valencia θα συμμετέχει και φέτος σε πρωταθλήματα μικρών ηλικιών, ενώ κάποιες ομάδες μας θα αγωνιστούν και σε τουρνουά στο εξωτερικό».

Οι γονείς έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν τις ημέρες και ώρες που προτιμούν για τις προπονήσεις των παιδιών τους. Η κάθε ηλικιακή κατηγορία έχει τη δυνατότητα μέχρι και τεσσάρων προπονήσεων την εβδομάδα. Όσον αφορά το πρόγραμμα GPS Juniors, το οποίο απευθύνεται σε μικρά παιδιά γεννημένα το 2014, 2015 και 2016, οι προπονήσεις διεξάγονται καθημερινά μεταξύ 15:10 με 16:10, με το μάξιμουμ αριθμό προπονήσεων που συνιστάται να είναι δύο την εβδομάδα.

Το πλήρες πρόγραμμα είναι αναρτημένο στη σελίδα της GPS / Valencia Cyprus στο Facebook (@GPS.VALENCIA.CYPRUS), ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την GPS / Valencia Κύπρου στο τηλ. 7000 8815 (κ. Χαράλαμπος Σπύρου) ή να στείλουν e-mail στο [email protected].

Ποια είναι η Valencia και η GPS

Η Valencia CF ιδρύθηκε το 1919 στην Ισπανία και είναι από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες ομάδες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με αποδεδειγμένο ιστορικό ανάπτυξης ποδοσφαιριστών παγκόσμιας κλάσης. www.valenciacf.com.

Η GPS είναι ένας από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιρικούς οργανισμούς στον κόσμο που παρέχει προγράμματα ανάπτυξης παιδιών σε 22 πολιτείες στις ΗΠΑ. www.globalpremiersoccer.net.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ