aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΟκκαρίδης: «Μεγάλη χαρά που είδαμε τα παιδιά μας μετά από σχεδόν τρεις μήνες»

Οκκαρίδης: «Μεγάλη χαρά που είδαμε τα παιδιά μας μετά από σχεδόν τρεις μήνες»

Μετά από σχεδόν τρεις μήνες απραξίας, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που λήφθηκαν λόγω της πανδημίας, οι εγκαταστάσεις της ακαδημίας GPS/Valencia Cyprus, στο αθλητικό κέντρο «Κώστας Παπαέλληνας», γέμισαν τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020, με την επιστροφή των παιδιών στη δράση!

Στην πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας της επίσημης ακαδημίας της ισπανικής ομάδας στην Κύπρο, μετά την άρση των περιορισμών από την Κυβέρνηση, δεκάδες παιδιά φόρεσαν μετά από μήνες τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και στολή και είχαν επιτέλους την ευκαιρία να παίξουν ξανά ποδόσφαιρο, να δουν τους φίλους τους και να ξοδέψουν μέρος από τη συσσωρευμένη ενέργεια που μάζεψαν από τον εγκλεισμό στο σπίτι!

Κάτι που ήταν ευδιάκριτο από την πρώτη στιγμή της επαναλειτουργίας, ήταν η ανάγκη των παιδιών -σωματικά και ψυχολογικά- να γυρίσουν στον αθλητισμό, ενώ το ίδιο σημαντικό είναι και για τους γονείς, οι οποίοι μετά από τρεις μήνες περιορισμού, έχουν τη δυνατότητα να απασχολήσουν τα παιδιά τους εκτός σπιτιού, σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Ο τεχνικός διευθυντής της GPS/Valencia Cyprus και πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Στέλιος Οκκαρίδης, δήλωσε: «Ήταν μεγάλη η χαρά μας ως προπονητές, που είδαμε τα παιδιά μας μετά από σχεδόν τρεις μήνες και μετά από αυτή τη δοκιμασία που περάσαμε όλοι. Υποδεχτήκαμε τα παιδιά με τον κατάλληλο τρόπο, αφού φροντίσαμε το προηγούμενο διάστημα να εκπαιδεύσουμε τους προπονητές μας σε όλους τους κανόνες τήρησης της υγείας και διαμορφώσαμε ανάλογα το προπονητικό μας πρόγραμμα, για να ακολουθηθούν οι οδηγίες του Υπουργείου Υγείας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε το επόμενο διάστημα και να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας στην επιστροφή της κυπριακής κοινωνίας στην κανονικότητα».

Η ποδοσφαιρική ακαδημία GPS/Valencia Cyprus στεγάζεται στο αθλητικό κέντρο του Κεραυνού στο Στρόβολο και αποτελεί την επίσημη ακαδημία των «νυχτερίδων» στο νησί μας. Για περισσότερες πληροφορίες, οι γονείς και ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλ. 7000 8815 ή να στείλουν email στο [email protected].

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ