aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣ«Μετά τον Κωστή, θα σας αναγκάσει κι αυτός να στρέψετε τα φώτα απάνω του...»

«Μετά τον Κωστή, θα σας αναγκάσει κι αυτός να στρέψετε τα φώτα απάνω του…»

Με συγκινητικό τρόπο αναφέρεται μέσω Facebook στον Ιωάννη Κωστή, αλλά και στον Μάριο Κουζάρη, ο τεχνικός διευθυντής των Ακαδημιών της Νέας Σαλαμίνας Γιώργος Τσούκκας με αφορμή το γεγονός πως πρόκειται για δύο παίκτες «διαμάντια» σε ταλέντο και χαρακτήρα, οι οποίοι είναι και πολύ καλοί φίλοι. Ο Κωστή ως γνωστόν από το ερχόμενο Καλοκαίρι θα ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ενώ ο Κουζάρης δεν είχε την πορεία που του άξιζε στην καριέρα του, λόγω αρκετών ατυχιών με τραυματισμούς.

Αναλυτικά:

«Δύο φατσούλες που λατρεύω, που αγαπώ ως το θεό. Ο ένας τα καταφέρνει πολύ καλά και αναγκάζει τους πάντες να μιλούν γι’ αυτόν και όχι άδικα (Ιωάννης Κωστή). Ο άλλος (Μάριος Κουζάρης), έρχεται από δύο χιαστούς και αποχή περισσότερο από 16 μήνες. Θα κάνω μια πρόβλεψη όμως, αν τον έχει καλά ο θεός, θα σας αναγκάσει όλους να ρίξετε και σε αυτόν τα φώτα και πολύ έντονα μάλιστα. Είναι τόσο ξεκάθαρα τα πράγματα στο μυαλό και τα μάτια μου. Άλλο level λέμε.

Υ.Γ.: Γιατί στο καμίνι, όπως ονομάζουμε την προσωρινή μας έδρα στο Ξυλοφάγου, φτιάχτηκαν οι καλύτεροι, τόσοι πολλοί μαζί (Θωμάς Νικολάου, Κωνσταντίνος Σεργίου, Ιάσονας Πικής, Θεοδόσης Σιαθιάς, Χαράλαμπος Κουζάρης, Λευτέρης Χατζηκωνσταντής) και κάποιοι άλλοι που πλέον δεν είναι μαζί μας. Μείνετε πάντα ενωμένοι και αγαπημένοι και να μην ξεχνάτε ποτέ την ομάδα που σας ανέδειξε και σας έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ