Μεγάλη συμμετοχή στον online διαγωνισμό του Τουρνουά Αγίας Νάπας

Το Juggling Challenge συνεχίζεται μέχρι το τέλος Απριλίου με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να στέλνουν τα βίντεο τους με το ρεκόρ μέχρι στιγμής να ξεπερνά τα 4000 κοντρόλ με τη μπάλα...

Συνεχίζεται στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το Juggling Challenge, ο διαγωνισμός που προκήρυξε φέτος το Τουρνουά Αγίας Νάπας, η πιο μεγάλη διοργάνωση ακαδημιών της Κύπρου που ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί αυτό το μήνα αλλά αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στο διαγωνισμό νεαροί ποδοσφαιριστές ακαδημιών καλούνται να βιντεογραφήσουν τον εαυτό τους να κάνει κοντρόλ με τη μπάλα. Η συμμετοχή μέχρι στιγμής είναι πολύ μεγάλη, με παιδιά από πολλές ακαδημίες της Κύπρου αλλά και του εξωτερικού να στέλνουν και να δημοσιεύουν τα βίντεο στα οποία κάνουν κοντρόλ με τη μπάλα. Συμμετοχή υπάρχει από παιδιά από το Λίβανο, την Αίγυπτο αλλά και από τις… Σεϋχέλλες!

Τα παιδιά που συμμετέχουν στο Juggling Challenge είχαν δηλωθεί από τις ομάδες τους στο Ayia Napa Soccer Festival 2020, το οποίο λόγω κορωνοϊού έχει αναβληθεί. Έτσι οι οργανωτές αποφάσισαν να… κρατήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές σε φόρμα, καλώντας τους να επιδείξουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο από το σπίτι.

Το Juggling Challenge θα διαρκέσει μέχρι το τέλος Απριλίου, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να καλούνται να βιντεοσκοπήσουν τους εαυτούς τους να κάνουν κοντρόλ με τη μπάλα στον αέρα, φορώντας τη στολή της ομάδας στην οποία ανήκουν.

Ακολούθως θα πρέπει να ανεβάσουν το βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό σε Facebook ή Instagram, χρησιμοποιώντας τα hashtags #ayianapasoccerfestival και #thejugglingchallenge και κάνοντας mention / tag το τουρνουά:

· Facebook: @AyiaNapaYouthSoccerFestival

· Instagram: @ayianapasoccerfestival

Εναλλακτικά μπορούν να στείλουν το βίντεο ως μήνυμα στις σελίδες του Ayia Napa Soccer Festival σε Facebook ή Instagram.

Υπάρχουν έντεκα διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες, όπως ακριβώς και στο τουρνουά. Νικητής της κάθε κατηγορίες ανακηρύσσεται ο νεαρός ποδοσφαιριστής με τα περισσότερα κοντρόλ.

ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΑΡΙΘΜΟΣ ΚΟΝΤΡΟΛ ΑΝΑ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

2014: 5
2013: 5
2012: 8
2011: 8
2010: 10
2009: 10
2008: 20
2007: 20
2006: 25
2005: 30
2004: 30

Ο μεγαλύτερος…. τεχνίτης κάθε ηλικιακής κατηγορίας θα κερδίσει ένα δωροκουπόνι αξίας €30 για αθλητικό – προπονητικό εξοπλισμό από τον κατάλογο προϊόντων της SPORTS GEAR CYPRUS και ένα ατομικό εκπτωτικό κουπόνι 25% σε αγορές αθλητικού εξοπλισμού από τον κατάλογο προϊόντων της SPORTS GEAR CYPRUS (ισχύει έως 31/12/2020).

Επίσης, οι ακαδημίες που θα εκπροσωπηθούν στο διαγωνισμό, θα κερδίσουν 25% σε αγορές αθλητικού εξοπλισμού από τον κατάλογο προϊόντων της SPORTS GEAR CYPRUS (ισχύει έως 31/12/2020).

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ayianapasoccerfestival.com, στον επίσημο λογαριασμό της SPORTS GEAR CYPRUS https://www.facebook.com/SPORTSGEARCYPRUS και στο www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ