Μέχρι τις 26 Ιουλίου οι δηλώσεις συμμετοχής στα Προαιρετικά Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων U14, U15, U16, U17

Η ΚΟΠ με εγκύκλιο προς τα Σωματεία Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας, προχώρησε σε αναλυτική ενημέρωση για τη διοργάνωση των Πρωταθλημάτων Παίδων αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020. Η τελευταία ημέρα για δήλωση συμμετοχής στα Προαιρετικά Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων Κ-17, Κ-16, Κ-15, Κ-14 είναι η 26η Ιουλίου 2019.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχει Σωματείο που θα δηλώσει ομάδα και στα τέσσερα Πρωταθλήματα και θα καλύπτει τα κριτήρια που καθορίστηκαν από την Ομοσπονδία. Τα Σωματεία Α’ Κατηγορίας που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτά τα Πρωταθλήματα, θα πρέπει να δηλώσουν υποχρεωτικά συμμετοχή στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων Κ-14 και στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων Κ-15 ή Κ-16.

Τα Σωματεία Β’ Κατηγορίας που δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτά τα Πρωταθλήματα, θα πρέπει να δηλώσουν υποχρεωτικά συμμετοχή στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα Παίδων Κ-15 ή Κ-16.

Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ-15 περιόδου

Στα πλαίσια της προσπάθειας που γίνεται από την Ομοσπονδία για την ανάπτυξη του Γυναικείου Ποδοσφαίρου, θα διοργανωθεί και στην επόμενη αγωνιστική περίοδο το Πρωτάθλημα Κοριτσιών κάτω των 15.

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ