aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΜε τις κορυφαίες ακαδημίες διεξήχθη το Pascal Football Cup

Με τις κορυφαίες ακαδημίες διεξήχθη το Pascal Football Cup

Με τη συμμετοχή των ελίτ και με τους τελικούς και τις απονομές ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (1/5) το Pascal Football Cup, στις εγκαταστάσεις των Σχολών Πασκάλ στη Λευκωσία. Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες από τα περισσότερα σωματεία του Πρωταθλήματος Cyta όπως επίσης και από ιδιωτικές ακαδημίες. Συγκεκριμένα μετείχαν ΑΕΛ, Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων, Διγενής Μόρφου, Δόξα Κατωκοπιάς, ΘΟΪ Λακατάμια, Ακαδημία Μάριου Χριστοδούλου, Νέα Σαλαμίνα, Ομόνοια, Fun Fever και Professional.

Οι αγώνες, που έλαβαν χώρα στα γήπεδα των εγκαταστάσεων των Σχολών Πασκάλ στη Λευκωσία, διεξήχθησαν υπό την Αιγίδα της ΚΟΠ και με διαιτητές μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Κύπρου

Στο Pascal Football Cup συμμετείχαν παιδιά από 8 μέχρι 12 ετών, τα οποία χωρίστηκαν σε πέντε ηλικιακές κατηγορίες (2007-2011). Οι γονείς και οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τους μικρούς ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται σε ένα τουρνουά που πληρούσε όλα τα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια και απόλαυσαν επίσης τον ανοιξιάτικο καιρό με τις υπηρεσίες του pool bar και της καντίνας των Σχολών Πασκάλ, με φαγητό, σνακς, αναψυκτικά και καφέδες. Ετοιμάστηκε επίσης και ειδικό, υγιεινό μπουφέ για τους ποδοσφαιριστές των ακαδημιών που συμμετείχαν.

Αποτελέσματα τελικών

Αρκετές συγκινήσεις επιφύλασσαν οι ημιτελικοί και οι τελικοί του Pascal Football Cup, με μερικούς από τους αγώνες να κρίνονται στο τελευταίο λεπτό και στη διαδικασία των πέναλτι. Ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε δύο ηλικιακές κατηγορίες, η Ομόνοια κυριάρχησε στο 2008 ενώ από μια ηλικία κέρδισαν ΘΟΪ Λακατάμιας και Professional.

2007: ΑΠΟΕΛ – Διγενής 2-2 (3-2 στα πέναλτι)

2008: Ομόνοια Α – Ομόνοια Β 1-2

2009: ΑΠΟΕΛ – Ακαδημία Μάριου Χριστοδούλου 4-2

2010: ΑΕΛ – ΘΟΪ 2-3

2011: Professional – Απόλλων 4-2

Φωτογραφίες από τη δράση στο Pascal Football Cup υπάρχουν στο www.facebook.com/pascalfootballcup και στο www.pascalfootballcup.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ