aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΜε Οκκαρίδη και Σατσιά συνεχίζει και φέτος η ακαδημία GPS/Valencia

Με Οκκαρίδη και Σατσιά συνεχίζει και φέτος η ακαδημία GPS/Valencia

Δύο σπουδαίοι πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εδώ και μερικά χρόνια έχουν περάσει στο… στρατόπεδο των προπονητών, θα συνεχίσουν και τη σεζόν 2019/20 να προσφέρουν την τεχνογνωσία τους στην ποδοσφαιρική ακαδημία GPS / Valencia Cyprus. Ο κ. Στέλιος Οκκαρίδης παραμένει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή, έχοντας όλη την ευθύνη λειτουργίας της ακαδημίας, ενώ ο κ. Μαρίνος Σατσιάς θα ενεργεί ως υπεύθυνος του προγράμματος ατομικής βελτίωσης παικτών της ακαδημίας.

Η προετοιμασία στην επίσημη ακαδημία των «νυχτερίδων» στην Κύπρο βρίσκεται σε εντατικούς ρυθμούς, ενόψει της επανέναρξης των προπονήσεων για τη σεζόν 2019/2020, η οποία είναι ορισμένη για τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου, στο Αθλητικό Κέντρο του Κεραυνού «Κώστας Παπαέλληνας» στο Στρόβολο, έδρα της ακαδημίας. Οι προπονήσεις θα διεξάγονται καθημερινά μεταξύ 15:10 και 19:30, για κορίτσια και αγόρια, γεννημένα από το 2006 μέχρι το 2016.

Στην τρίτη χρονιά λειτουργίας της ακαδημίας, ο Στέλιος Οκκαρίδης συνεχίζει ως τεχνικός διευθυντής. Ο πρώην διεθνής αμυντικός, που αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στον ΑΠΟΕΛ, θα έχει την ευθύνη επίβλεψης των προπονήσεων όλων των ηλικιών, θα βεβαιώνεται ότι ακολουθείται πιστά το πρόγραμμα της GPS / Valencia, θα συνεχίσει τις τακτικές επαφές του με την ισπανική ομάδα και φυσικά θα είναι παρών στις προπονήσεις.

Από την πλευρά του, ο Μαρίνος Σατσιάς, ο οποίος φέτος θα βρίσκεται και στον πάγκο της Αναγέννησης Δερύνειας στη β΄ κατηγορία, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην GPS / Valencia Cyprus, ως υπεύθυνος του προγράμματος ατομικής βελτίωσης παικτών της ακαδημίας.

Από κει και πέρα, ενόψει της σεζόν 2019/20 διατηρήθηκε ο ίδιος κορμός του προπονητικού τιμ, με δέκα καταρτισμένους προπονητές, με διπλώματα UEFA και εκπαιδευμένους σε θέματα Safeguarding (κανονισμοί προστασίας ανηλίκων), να εργοδοτούνται στην ακαδημία. Ανάμεσα τους και ο κ. Άντρος Γιατρού, ένας πολύ έμπειρος προπονητής μικρών ηλικιών και πρώην παίκτης της Ομόνοιας, ο οποίος φέτος θα έχει την ευθύνη κοουτσαρίσματος της ομάδας U19 η οποία θα λειτουργεί σε συνεργασία με τον Ηρακλή Γερολάκκου και θα συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ.

Οι εγγραφές για τη νέα σεζόν συνεχίζονται. Το πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων είναι αναρτημένο στη σελίδα της GPS / Valencia Cyprus στο Facebook (@GPS.VALENCIA.CYPRUS), ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με την GPS / Valencia Κύπρου στο τηλ. 7000 8815 (κ. Χαράλαμπος Σπύρου) ή να στείλουν e-mail στο [email protected].

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ