aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΛεπτομέρειες για τα Πρωταθλήματα Grassroots 2019-2020

Λεπτομέρειες για τα Πρωταθλήματα Grassroots 2019-2020

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι δηλώσεις συμμετοχής στα Παγκύπρια Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots της ΚΟΠ 2019-2020. Η τελευταία ημερομηνία εγγραφής των ομάδων είναι η 11η Οκτωβρίου 2019. Εκτός απροόπτου, τα Πρωταθλήματα θα αρχίσουν το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νιόβρη και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση όταν οριστικοποιηθεί η ημερομηνία έναρξης.

Θα διοργανωθούν Πρωταθλήματα για παιδιά που γεννήθηκαν από το 2014 μέχρι το 2007. Σε όλες τις ηλικές, πλην της μικρότερης, αυτής του 2014, θα υπάρχουν δύο Πρωταθλήματα, Lions και Eagles.

Πρώτος στόχος των Παιδικών Πρωταθλημάτων Grassroots είναι τα παιδιά να παίξουν οργανωμένα το αγαπημένο τους άθλημα, μακριά από πίεση και βαθμολογικό ανταγωνισμό. Μοναδικό βαθμολογούμενο Πρωτάθλημα θα είναι αυτό στην ηλικία 2007 (U13), στην κατηγορία Eagles.

Η ΚΟΠ, στα παιδικά Πρωταθλήματα αναλαμβάνει τα έξοδο διαιτησίας, μίσθωσης των γηπέδων και τους νοσηλευτές που βρίσκονται στα γήπεδα. Τα Παιδικά Πρωταθλήματα Grassroots είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση της ΚΟΠ, από πλευράς συμμετοχής και φέτος, θα αναβαθμιστεί ακόμη περισσότερο με στόχο, όσο το δυνατό περισσότερα αγόρια και κορίτσια να παίζουν οργανωμένο ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ