aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΚύπελλο Νέων: Στην ημιτελική φάση ΑΕΛ, Ανόρθωση, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών

Κύπελλο Νέων: Στην ημιτελική φάση ΑΕΛ, Ανόρθωση, Καρμιώτισσα Πολεμιδιών

ΑΕΛ, Ανόρθωση και Καρμιώτισσα Πολεμιδιών προκρίθηκαν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Νέων U19 Α’, Β’, Γ’ Κατηγορίας. Σήμερα στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης έγιναν τρεις αγώνες, στις 18 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο αγώνας Πάφος FC – ΑΕΚ Λάρνακας.

Με γκολ του Κωνσταντίνου Γεωργαλλίδη στο 80ο λεπτό, η Ανόρθωση απέκλεισε με 1-0 την Ομόνοια Λευκωσίας.

Στη διαδικασία της παράτασης κρίθηκε ο αγώνας της ΑΕΛ με το ΑΠΟΕΛ μετά το 3-3 στην κανονική διάρκεια του. Η ΑΕΛ με γκολ του Παναγιώτη Αντωνίου στο 92ο λεπτό, επικράτησε με 4-3 και εξασφάλισε το εισιτήριο της πρόκρισης. Στην κανονική διάρκεια του αγώνα για την ΑΕΛ σκόραραν Νικολεττίδης (29′), Κυριάκου (39′, 77΄) και για το ΑΠΟΕΛ οι Παρασκευάς (3′, 79′) και Σαστιάς (90′).

Η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών απέκλεισε με 7-0 την Αγία Νάπα. Σκόραραν οι Ευθύμιος Αναστασιάδης (22′, 64′), Αλέξανδρος Μιχαήλ (35′, 70′), Μιχαήλ (62′), Νικόλας Κωνσταντίνου (87′, 90′).

Στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης η ΑΕΛ απέκλεισε τη Νέα Σαλαμίνα, η Ανόρθωση την ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα, η Ομόνοια τον Ολυμπιακό, η Καρμιώτισσα Πολεμιδιών το ΘΟΪ Λακατάμιας και η ΑΕΚ τον Απόλλωνα.

ΑΠΟΕΛ, Αγία Νάπα και Πάφος FC προχώρησαν χωρίς αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ