aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΚλιμάκιο της UEFA στην Κύπρο για αξιολόγηση του ποδοσφαίρου Grassroots

Κλιμάκιο της UEFA στην Κύπρο για αξιολόγηση του ποδοσφαίρου Grassroots

Κλιμάκιο του τμήματος ποδοσφαίρου Grassroots της UEFA βρίσκεται αυτή την εβδομάδα στην Κύπρο προκειμένου να αξιολογήσει το ποδόσφαιρο επιπέδου Grassroots που διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Στην Κύπρο βρίσκονται οι Less Howie και Stuart Grieve οι οποίοι, μαζί με το Διευθυντή των Παιδικων Πρωταθλημάτων της ΚΟΠ Χάρη Κυρίλλου, τον Τεχνικό Διευθυντή Σάββα Κωνσταντίνου και την Υπεύθυνη Ανάπτυξης Γυναικείου Ποδοσφαίρου Φρόσω Ππεκρή συμμετέχουν σε εκδηλώσεις που διοργανώνονται σε σχολεία αλλά και σε ακαδημίες παίρνοντας μια γεύση από τα Grassroots στην Κύπρο.

Στο πλαίσιο αυτό, επισκέφτηκαν το ΚΒ Δημοτικό Σχολείο Δασούπολης και παρακολούθησαν προπονήση παιδιών δημοτικού στο πλαίσιο του προγράμματος “Ποδόσφαιρο Στα Σχολεία” που υλοποιείται από την ΚΟΠ σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμου και Πολιτισμού. Υπεύθυνος του προγράμματος στο σχολείο είναι ο Νώντας Χριστινάκης, σε συνεργασία με τη Διευθύντρια Άνδρη Φιλιππίδου Χρίστου και την Επιθεωρήτρια Σούλα Ιωάννου.

Επίσης, στο πλαίσιο του προγράμματος «Πάσα στη Ζωή» καθώς και του «Grassroots Disability Football Programme» διοργανώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών και την ΚΟΠ τουρνουά ποδοσφαίρου με τη συμμετοχή μαθητών Ειδικών Σχολείων.

Στο πλαίσιο του προγράμματος UEFA Playmakers που απευθύνεται σε κορίτσια ηλικίας 5-8 χρονών, το κλιμάκιο της UEFA και της ΚΟΠ επισκέφτηκαν την ακαδημία Kids Soccer School Εθνικός Άχνας και παρακολούθησαν την προπόνηση των μικρών κοριτσιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ