aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣ«Καλή Ανάσταση με υγεία, χαρά και λευτεριά στην Αμμόχωστο»

«Καλή Ανάσταση με υγεία, χαρά και λευτεριά στην Αμμόχωστο»

Ανακοίνωση με ευχές εξέδωσαν οι ακαδημίες της Νέας Σαλαμίνας.

Αναλυτικά:

«Ευχόμαστε το Πάσχα αυτό, η Ανάσταση του Κυρίου να φέρει λύτρωση στις ψυχές όλων και να μας ευαισθητοποιήσει για το μεγαλείο της ζωής. Να μας ενθαρρύνει όπως χαρίσουμε χαμόγελα αγάπης και αισιοδοξίας σε όσους έχουν ανάγκη, χωρίς την προσμονή ανταλλαγμάτων. Είθε αυτή η μεγάλη γιορτή της χριστιανοσύνης να κατευνάσει τις ψυχές όλων και να μας εφοδιάσει με αγάπη, ελπίδα και ευλογία σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ανθρωπότητα.

Απευθυνόμενοι στα παιδιά – ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας μας αλλά και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου, ευχόμαστε το τέλος αυτής της δοκιμασίας που περνάμε, να μας βρει δυνατούς, υγιείς και πολύ σύντομα να ανταμωθούμε όλοι ξανά στο γήπεδο. Κλείνοντας θα θέλαμε ως Ακαδημία Νέας Σαλαμίνας Αμμοχώστου να ευχηθούμε σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση με υγεία, χαρά και λευτεριά στην Αμμόχωστο και στην πατρίδα μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ