aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΕρυθρόλευκοι φερέλπιδες στη σέντρα υπό τα μάτια της διεύθυνσης

Ερυθρόλευκοι φερέλπιδες στη σέντρα υπό τα μάτια της διεύθυνσης

To παγκύπριο τουρνουά των κλιμακίων του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο επιστρέφει. Η διοργάνωση που το 2019 έβαλε γερά θεμέλια για να γίνει θεσμός, θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 4-5 Ιανουαρίου 2020. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2008 έως και το 2011. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Elite Sporting Club στη Λάρνακα.

Οι αγώνες θα γίνουν υπό την επίβλεψη του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη και του Διευθυντή του Δικτύου Σχολών της Ακαδημίας Βασίλη Νάνου. Διοργανωτής είναι το σωματείο Soccer World Cyprus που έχει την ευθύνη ανάπτυξης του Δικτύου των Σχολών των ερυθρόλευκων στην Κύπρο.

Ο κ. Νάνος και οι συνεργάτες του θα βρεθούν στο νησί μας προκειμένου να δουν από κοντά το βαθμό προόδου των ερυθρόλευκων βλασταριών και να ανιχνεύσουν ντόπιο ταλέντο, το οποίο με την ανάλογη καθοδήγηση θα είναι μελλοντικά σε θέση να διεκδικήσει μια θέση στην ακαδημία των Πειραιωτών. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά από όλες τις Σχολές της Κύπρου, στις ηλικιακές κατηγορίες από το 2008 έως και το 2011.

Απώτερος στόχος της διοργάνωσης είναι αφενός ο έλεγχος προόδου των κλιμακίων της Κύπρου και η αξιολόγηση του έργου που επιτελείται και αφετέρου η παρακολούθηση του έμψυχου υλικού.

Το Δίκτυο Σχολών του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Κύπρο απλώνεται σε όλες τις επαρχίες, ενώ πρόσφατα τιμήθηκε από την ΠΑΕ Ολυμπιακός, αφού οι Σχολές της Κύπρου είναι από τις πρώτες του Δικτύου το οποίο πλέον αριθμεί 45 Σχολές. Φέτος συμπληρώθηκαν 20 χρόνια συνεργασίας της ερυθρόλευκης ΠΑΕ με το σωματείο Soccer World Cyprus.

Περισσότερα στο https://www.facebook.com/OlympiacosAcademy.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ