aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΈρχεται το τριήμερο Pascal Football Cup

Έρχεται το τριήμερο Pascal Football Cup

Τέσσερις εβδομάδες έχουν απομείνει για το πρώτο Pascal Football Cup, που θα λάβει χώρα στα γήπεδα των Σχολών Πασκάλ στη Λευκωσία, το τριήμερο 30/4-2/5. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν ακαδημίες με παιδιά γεννημένα μεταξύ 2007-2012, οι οποίες θα χωριστούν σε έξι ηλικιακές κατηγορίες.

Σε κάθε κατηγορία θα συμμετέχουν 10 ομάδες, οι οποίες θα χωριστούν σε δύο ομίλους των πέντε ομάδων. Οι ηλικίες U12, U10 και U8 θα δώσουν τους αγώνες των ομίλων την Τρίτη, 30 Απριλίου και οι ηλικίες U11, U9 και U7 την Τετάρτη, 1 Μαΐου. Οι τελικοί όλων των ηλικιακών κατηγοριών και οι απονομές θα διεξαχθούν την Τετάρτη, 2 Μαΐου.

Οι προπονητές των ομάδων θα έχουν δικαίωμα σε απεριόριστες αλλαγές κατά τη διάρκεια των αγώνων, έτσι ώστε όλα τα παιδιά που θα εγγραφούν στο τουρνουά να ζήσουν τη χαρά της συμμετοχής, σε μία μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία. Οι διοργανωτές έχουν προνοήσει έτσι ώστε οι ομάδες με ένα αντίτιμο των €5 να γευματίσουν στο εστιατόριο των εγκαταστάσεων της Σχολών Πασκάλ. Οι επαγγελματίες σεφ των Σχολών θα ετοιμάσουν ένα ειδικά διαμορφωμένο μπουφέ για τα παιδιά που θα συμμετέχουν στους αγώνες, προσαρμοσμένο στις ανάγκες ενός αθλητή.

Οι γονείς που θα συνοδεύουν τα παιδιά θα μπορούν να παρακολουθήσουν όλους τους αγώνες και να απολαύσουν τις διάφορες υπηρεσίες στις εγκαταστάσεις των Σχολών στη Λευκωσία. Θα υπάρχουν επίσης και αρκετά διαδραστικά παιχνίδια για όλα τα παιδιά που θα βρίσκονται στο χώρο.

Η προθεσμία εγγραφών λήγει στις 19 Απριλίου. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Τα ρόστερ πρέπει να υποβληθούν έως 26 Απριλίου. Την ίδια ημέρα θα διεξαχθεί και η κλήρωση των ομίλων, η οποία θα είναι ανοικτή για το κοινό. Η ώρα και η τοποθεσία της κλήρωσης θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο.

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για το πρώτο Pascal Football Cup στο www.pascalfootballcup.com και στο τηλέφωνο +35799005124

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ