aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΕντός έδρας ήττα για την Ομόνοια U16, επέστρεψε στις νίκες η U17

Εντός έδρας ήττα για την Ομόνοια U16, επέστρεψε στις νίκες η U17

Δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες η Ομόνοια U16, καθώς στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής ηττήθηκε εντός έδρας από την Καρμιώτισσα με 0-3. Πλέον, η Oόνοια U16 βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και απολογισμό 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και 11 ήττες. Την επόμενη και τελευταία αγωνιστική (01/06) του πρωταθλήματος η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Απόλλωνα.

Ο προπονητής της ομάδας Ανδρέας Νικολάου, άρχισε το παιχνίδι με τους: Ντάλια, Πολυβίου, Κέζο, Γεωργίου, Ιωακείμ, Κημήτρη, Νικολάου, Αγγελή, Γεωργίου, Σεργίδη και Μαυρή.

Aντίθετα, στα νικηφόρα αποτελέσματα επέστρεψε η Ομόνοια U17 αφού για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος επιβλήθηκε με 3-2 της Καρμιώτισσας στο «Ηλίας Πούλλος». Την αρχική ενδεκάδα αποτέλεσμα οι Χρυσοστόμου, Χατζηβασιλείου, Φιλίππου, Γεωργίου, Ιωάννου, Χρίστου, Χριστοδούλου, Ποντικός, Άτα, Κυριάκου και Βιολίνοφ. Ως αλλαγή αγωνίστηκαν οι Σακκά, Κουλουμπρής και Αντωνίου.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση. Πήραν προβάδισμα τριών τερμάτων με τον Κυριάκου να σκοράρει δύο φορές και τον Βιολίνοφ μία, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 3-2 στη συνέχεια. Το σύνολο του Χάρη Καλλικά έφτασε τους 24 βαθμούς και εξακολουθεί να βρίσκεται στην 4η θέση. Απομένει η τελευταία αγωνιστική με τον Απόλλωνα εκτός έδρας το ερχόμενο Σάββατο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ