aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΕΝΠ: Λουκάς Οικονόμου τεχνικός διευθυντής ακαδημιών Κ13 και Κ19

ΕΝΠ: Λουκάς Οικονόμου τεχνικός διευθυντής ακαδημιών Κ13 και Κ19

Την πρόσληψη του Λουκά Οικονόμου στη θέση του τεχνικού διευθυντή της ακαδημίας για τα τμήματα Κ13 και Κ19 ανακοίνωσε η Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η Επιτροπή Διαχείρησης, ανακοινώνει την πρόσληψη του Λουκά Οικονόμου στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας μας, για τα αγωνιστικά τμήματα Κ13 – Κ19.

Ο Λουκάς ανδρώθηκε προπονητικά στην Ακαδημία μας, αφού πήρε το “βάπτισμα του πυρός” το 2013. Έκτοτε παραμένει στην Ένωση, διατελώντας προπονητής σε ομάδες διαφόρων ηλικιών. Σε κρίσιμες στιγμές της Ακαδημίας μας, έδωσε τη δική του μεγάλη μάχη, για να την κρατήσει ζωντανή και βιώσιμη. Παράλληλα, τα τελευταία 4 χρόνια, προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Α’ Ομάδα σαν αναλυτής παιχνιδιών, με άριστη γνώση της απαιτούμενης τεχνολογίας.

Είναι κάτοχος όλων των διπλωμάτων της ΚΟΠ, ενώ βρίσκεται στη διαδικασία απόκτησης του UEFA PRO. Αξίζει να σημειωθεί ότι, είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου στο Τμήμα Οικονομικών, με μεταπτυχιακό στα Νομισματικά και Χρηματοοικονομικά.

Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στον Λουκά και είμαστε σίγουροι ότι, με όπλα την αγάπη του για την Ένωση, αλλά και τις ικανότητες του, θα πετύχει τους στόχους που ο ίδιος έχει θέσει για την Ακαδημία μας!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ