aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΕΝΠ: Eπαναλειτουργία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

ΕΝΠ: Eπαναλειτουργία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου

Η Εταιρία ΕΝΠ Ποδόσφαιρο ΛΤΔ σε συνεργασία με Paralimni Kids Soccer Academy, με μεγάλη χαρά και περηφάνια ανακοινώνουν την επαναλειτουργία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου για την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-21!

Ανακοίνωση:

Αν είσαι κορίτσι από 8 ετών μέχρι 12 ετών και αγαπάς το ποδόσφαιρο, τώρα είναι η δική σου στιγμή! Το γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου επιστρέφει, για να χαρίσει ξανά συγκινητικές στιγμές και να αναδείξει ταλέντα! Το νόημα του ονείρου πλέον μεγαλώνει. Η δική μας Ένωση μεγαλώνει και οφείλουμε να στηρίξουμε όλες τις προσπάθειες που γίνονται για την εξύψωση του ιστορικού μας σωματείου.

Εντάξου και εσύ στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας της ΕΝΠ και ανάδειξε το ταλέντο σου. Απέδειξε σε όλους ότι το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και όλοι όσοι αγωνίζονται για αυτό, αξίζουν τον υπέρτατο σεβασμό!!

Ως ΕΝΠ θα στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την αγνή αυτή προσπάθεια και θα σταθούμε δίπλα σε όλους όσους αποφασίσουν να αποτελέσουν κομμάτι αυτής της ενέργειας! Με τον Παρθενώνα και τον Τσολιά στις εμφανίσεις μας συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε Προχωράμε Μπροστά!»

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΝΠ Κ13  (Για ηλικίες 8-12)

⚽️ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ   ⚽️

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εγγραφές επικοινωνήστε στο ακόλουθο τηλέφωνο.

Αντρέας Σάββα: 99404888

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ