aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΑθλητικό υλικό από Liverpool Academy Cyprus προς το Ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά»

Αθλητικό υλικό από Liverpool Academy Cyprus προς το Ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά»

Παραδόθηκε από τον Γυμναστικό Σύλλογο «Τα Παγκύπρια» και την Liverpool FC International Academy Cyprus, στο φιλανθρωπικό Ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά», αθλητικό υλικό που θα σταλεί σε παιδιά στην Αφρική και συγκεκριμένα στην Κένυα.

Η πιο πάνω ενέργεια εντάσσεται στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της Ακαδημίας της Liverpool στην Κύπρο αλλά αποτελεί και γενικότερη πρακτική της Liverpool FC που διαχρονικά φροντίζει να εκμεταλλεύεται τη δύναμη της παρουσίας και του ονόματος της τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και παγκόσμια, για να προσφέρει χαρά σε αυτούς που έχουν ανάγκη.

Το Ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά» ιδρύθηκε το 2008 από Κύπριους εθελοντές με στόχο να συμβάλει στη καταπολέμηση της φτώχειας και των συνεπειών της, κυρίως σε ότι αφορά την πιο ευαίσθητη από τις κοινωνικές ομάδες, τα παιδιά. Το Ίδρυμα «Σοφία για τα παιδιά» επικεντρώνει τις δράσεις του στο δικαίωμα κάθε παιδιού να ονειρεύεται τη ζωή με αξιοπρέπεια, όχι μόνο ως δυνατότητα επιβίωσης σήμερα, αλλά με προοπτική και ελπίδα για το μέλλον.

Τόσο ο ΓΣΠ όσο και η Ακαδημία της Liverpool δηλώνουν περήφανοι που μπορούν και έχει την ευκαιρία να στηρίξουν αυτή τη μοναδική προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ