aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑΚΑΔΗΜΙΕΣΑνεβαίνει το θερμόμετρο στην Αγία Νάπα

Ανεβαίνει το θερμόμετρο στην Αγία Νάπα

Με την πάροδο του χρόνου ο το θερμόμετρο ανεβαίνει στην Αγία Νάπα, τόσο στην ατμόσφαιρα αφού ο καιρός βελτιώνεται, όσο και στα γήπεδα, με το μεγαλύτερο τουρνουά ακαδημιών να οδεύει προς το τέλος του. Τη Μ. Τρίτη (24/4) θα γίνουν προημιτελικοί, ημιτελικοί αλλά και οι τελικοί  στις έξι ηλικίες των Lions (2007 – 2012), ενώ αρχίζουν και οι αγώνες των κοριτσιών U15.

Στα Lions οι ομάδες της 4αδας είναι:

2007 – Cosmopolis, Mundialito, Ακρίτας, Ολυμπιακός Π. Λ/κας
2008 –  Ακαδημία Μαυρουδής, Professional, Ακαδημία Μ. Χριστοδούλου, ΑΣΥΛ Υψωνα
2009 – Αχυρώνας, Football Star, Ολυμπιακός Π. Λ/κας, Fun Fever
2010 – Ολυμπιακός Π. Αμμ/στου, Ολυμπιακός Π. Λ/κας, Amman FC, N. Σαλαμίνα Λ/σου

Στο 2011 ο τελικός είναι ΑΕΛ – Ολυμπιακός Π. Λ/κας και στο 2012 Ακαδημία Σπόλιαριτς – Ακαδημία Μάριου Χριστοδούλου. Τελικό έχουμε τη Μ. Τρίτη (24/4) στο 2013 μεταξύ Δόξας Κατωκοπιάς – Galacticos.

Στους Eagles τα ζευγάρια των ημιτελικών είναι ήδη γνωστά στις πιο κάτω ηλικίες:

2007 – Lemasia, Φάρμα Χρύση Μιχαήλ, Paralimni Kids Soccer, Ανόρθωση Λ/σου
2008 – Διγενής Μόρφου, Professional, Nikki Coerver, Stripes
2010 –  Ανόρθωση Λ/κας, Μιλτιάδης Τάλας, Stripes, Football Star
2011 – Top 11, AEK Λάρνακας, Professional, Stripes
2012 – Μαυρουδής FA, Dragao, Galacticos, Stripes

Το Ayia Napa Soccer Festival είναι μία διοργάνωση του Σωματείου SoccerWorldCyprus, υποστηρίζεται από το Υφυπουργείο Τουρισμού και τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αγίας Νάπας και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου. Θεσμικός υποστηρικτής είναι ο ΚΟΑ. Τηλεοπτικός συνεργάτης είναι η Cytavision. Χορηγοί είναι τα εστιατόρια Ocean Basket, το Waterworld Waterpark, το Hard Rock Café, τα καταστήματα Famous Sports, η εταιρεία Hercules, η Party City, η Sports Gear και το Elite Sporting Club.

Οι αγώνες παίζονται με μπάλες Mitre. Για πληροφορίες και νέα του τουρνουά μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.ayianapasoccerfestival.com, όπως και τον επίσημο λογαριασμό www.facebook.com/AyiaNapaYouthSoccerFestival. Τα αποτελέσματα όλων των αγώνων και οι ανανεώσεις στις βαθμολογίες θα ανεβαίνουν στο σύνδεσμο www.ayianapasoccerfestival.com/index.php/event-program.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ