aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Αναβάλλεται το Pascal Football Cup

Tο 2o Pascal Football Cup by Cablenet αναβάλλεται λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊό COVID-19 και στην Κύπρο. Το ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών που συγκεντρώνει την ελίτ, ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το τριήμερο 21-23 Απριλίου 2020, στις εγκαταστάσεις των Σχολών ΠΑΣΚΑΛ στη Λευκωσία.

Η οργανωτική επιτροπή του τουρνουά, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλες τις ομάδες, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και τους προπονητές που δήλωσαν συμμετοχή στο Pascal Football Cup by Cablenet για το ενδιαφέρον τους. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προσπάθειες για εξεύρεση ημερομηνίας μέσα στο 2020, στην οποία να μπορεί να διεξαχθεί το τουρνουά, αφού με το καλό ξεπεραστεί το μεγάλο πρόβλημα που ταλανίζει την κοινωνία μας.

Οι οργανωτές θα ήθελαν επίσης να στείλουν το μήνυμα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές των ομάδων μας, όπως ακολουθούν πιστά τις οδηγίες των ειδικών και τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί και να μείνουν ασφαλείς και σπίτι, έτσι ώστε να μπορούν να βρεθούν ξανά το συντομότερο δυνατόν στα γήπεδα, με τους συμπαίχτες τους και τους προπονητές τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ