aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο Σοφοκλέους κρατάει το κλειδί

ΑΕΛ: Ο Σοφοκλέους κρατάει το κλειδί

Θολό είναι το τοπίο στα διοικητικά της ΑΕΛ. Η ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών της ομάδας, στην οποία ζητούν από τον Ανδρέα Σοφοκλέους να αποχωρήσει, έριξε λάδι στη φωτιά. Προηγήθηκε η επιστολή της διοίκησης του σωματείου προς την εταιρεία και η ενημέρωση πως δεν προτίθεται να προχωρήσει σε ανανέωση της συμφωνίας διαχείρισης του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς απαιτεί να αλλάξουν σημαντικά οι όροι.

Οι διοικούντες το σωματείο από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε την προεδρία ο Νίκος Χριστοδουλίδης είχαν θέσει ως πρώτο στόχο να ανανεωθεί, αλλά με διαφορετικούς όρους η συμφωνία με την εταιρεία, αφού μπαίνουν στην εξίσωση τα έσοδα από το νέο γήπεδο της Λεμεσού.

Από την άλλη ο Ανδρέας Σοφοκλέους είναι σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή της ομάδας, Τσέντομιρ Γιανέφσκι για την μετεγγραφική ενίσχυση της ΑΕΛ ενόψει του Ιανουαρίου. Επιπλέον, διαρρέει πως είναι στο ψάξιμο για τεχνικό διευθυντή, γεγονός που φανερώνει τις σκέψεις του προέδρου της εταιρείας. Η μπάλα είναι πλέον στα χέρια του Σοφοκλέους, ο οποίος κρατάει το κλειδί και είτε θα συμφωνήσει με το σωματείο στους νέους όρους διαχείρισηςη είτε θα αποχωρήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ