aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Απο την μουρμούρα στην αποθέωση, ένα τσιγάρο δρόμος...

ΑΕΛ: Απο την μουρμούρα στην αποθέωση, ένα τσιγάρο δρόμος…

H πρώτη νίκη και η αλλαγή ψυχολογίας είναι τα προφανή κέρδη για την ΑΕΛ από τη χθεσινή αναμέτρηση με την Ομόνοια. Το καταρρακωμένο ηθικό των παικτών ήταν ένα από τα μεγάλα στοιχήματα για τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι.

Άλλωστε, μια ομάδα που άρχισε τη σεζόν με όνειρα και φιλοδοξίες είχε μόλις δύο βαθμούς συγκομιδή με το πέρας πέντε αγωνιστικών και ήταν κολλημένη στο βυθό της βαθμολογίας. Στα παιχνίδια με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έβγαλαν αντίδραση, έδειξαν σφυγμό και έδωσαν απαντήσεις σε όσους αμφισβήτησαν την αξία τους.

Στο πρόσωπο και την παρουσία του Μουριέλ Μπέκερ αποτυπώνεται η αλλαγή ψυχολογίας στα αποδυτήρια της ΑΕΛ. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που προέτρεξαν να χαρακτηρίσουν τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα ως «αδύναμο κρίκο» ή ανεπαρκή. Στον αγώνα με την Ομόνοια στο Τσίρειο ο έμπειρος πορτιέρε ήταν ο MVP της ΑΕΛ, έχοντας στο ενεργητικό του (μεταξύ άλλων) την απόκρουση στο πέναλτι του Μπρούνο και τις σωτήριες επεμβάσεις στα σουτ του συμπατριώτη του φορ της Ομόνοιας, αλλά και του Λοΐζου. Στο τέλος του ματς αποθεώθηκε, όπως και οι συμπαίκτες του, απο τους φίλους της ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ