aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΑΕΚ: Δεν κέρδισε… αλλά κέρδισε!

ΑΕΚ: Δεν κέρδισε… αλλά κέρδισε!

Η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ δεν κέρδισε, αδικώντας τον εαυτό της. Πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, διάστημα που έφτιαξε πολλές ευκαιρίες και κάποιες απ’ αυτές ήταν κλασσικές.

Δεν σκόραρε κυρίως λόγω της αστοχίας των επιθετικών της, αλλά και της παρουσίας του αντίπαλου τερματοφύλακα. Φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο να έχει την ίδια καλή παρουσία στο δεύτερο ημίχρονο, όπως και έγινε.

Η παρουσία της στο πρώτο 45λεπτο ίσως να ήταν η καλύτερη από κάθε άλλη ομάδα στην τρέχουσα σεζόν. Γρήγορο τέμπο, εναλλαγές της μπάλας, κάθετες μπαλιές, πλαγιοκοπήσεις, ευκαιρίες. Έλειψε μόνο το γκολ. Έπαιξε ποδόσφαιρο που χαίρεται ο κάθε φίλαθλος.

Η ομάδα της Λάρνακας μπορεί να μην κέρδισε το ντέρμπι, αλλά κέρδισε πολλά τα οποία θα θελήσει να αξιοποιήσει στη συνέχεια. Κέρδισε τον κόσμο της, που θα πιστέψει πολύ περισσότερο και στη συνέχεια η παρουσία του στο γήπεδο αναμένεται πιο έντονη.

Κέρδισε ποδοσφαιριστές όπως ο Ρόμο, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι όμως του έλειψε το γκολ. Γενικώς η ΑΕΚ έδειξε ότι έχει μπόλικη ποιότητα, αλλά και βάθος.

Η ΑΕΚ του πρώτου ημιχρόνου στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, μπορεί να προσδοκεί σε μεγάλα πράγματα, σε κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα πρέπει όμως, να αξιοποιεί τα καλά διαστήματά της, τις ευκαιρίες της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ