aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΖυγώνει η ώρα για τις επαφές με τον ΑΠΟΕΛ....

Ζυγώνει η ώρα για τις επαφές με τον ΑΠΟΕΛ….

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η θέση της Νέας Σαλαμίνας για τον Κύπρο Χριστοφόρου ήταν από καιρό ότι μετά το τέλος της σεζόν θα διευθετείτο ραντεβού με τον ΑΠΟΕΛ, με στόχο να επιτευχτεί νέος δανεισμός. Η αγωνιστική περίοδος 2018-19 μπήκε λοιπόν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και επομένως, άνοιξε ο δρόμος για τις συζητήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Goal News», υπάρχει πρόθεση από πλευράς συλλόγου της Αμμοχώστου, ώστε να διευθετηθεί συνάντηση εντός της εβδομάδας ανάμεσα στις δύο διοικήσεις.

Οι ερυθρόλευκοι αισιοδοξούν ότι δεν θα προκύψει πρόβλημα και θα κρατήσουν τον Κύπριο αμυντικό στο έμψυχο δυναμικό τους. Μάλιστα, βάσει του ότι σε ένα χρόνο θα εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ, σε περίπτωση νέου δανεισμού θα ανοίξει ο δρόμος για να αποκτηθεί με ελευθέρα μετά τη σεζόν 2019-20.

Από εκεί και πέρα, εκτός από τα θέματα μετεγγραφικού σχεδιασμού, η διοίκηση της Νέας Σαλαμίνας προετοιμάζεται για τη μεθαυριανή καταστατική Γενική Συνέλευση. Στην ημερήσια διάταξη θα είναι τα ακόλουθα θέματα: 1. Καταστατικές αλλαγές, 2. Απολογισμός πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου. 3. Παρουσίαση τρέχουσας οικονομικής κατάστασης. 4. Παρουσίαση και έγκριση προϋπολογισμού της επομένης ποδοσφαιρικής περιόδου. 5. Εκλογές Διοικητικού Συμβουλίου. Θα είναι ευκαιρία για τους φίλους των ερυθρολεύκων λοιπόν, να δώσουν το «παρών» τους και να ενημερωθούν σφαιρικά για όσα απασχολούν την ομάδα τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ