aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ«Ζεστό» ενδιαφέρον για τον Μυτίδη

«Ζεστό» ενδιαφέρον για τον Μυτίδη

Ο συνάδελφος και ρεπόρτερ Ομόνοιας, Κώστας Καλλής, μίλησε στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Τα λέμε όλα», και αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον της Ομόνοιας για τον Νέστορα Μυτίδη. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε, ο Κύπριος ποδοσφαιριστής ήταν μετεγγραφικός στόχος του Πάμπου Χριστοδούλου από το καλοκαίρι αλλά δεσμευόταν με συμβόλαιο με την ΑΕΚ, ενώ δεν ήταν ιδιαίτερα ζεστός για να μετακινηθεί στην ομάδα της Λευκωσίας.

Όμως τα δεδομένα έχουν αλλάξει, αφού τον τελευταίο καιρό είναι παραγκωνισμένος από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, ενώ στα τελευταία δύο παιχνίδια έμεινε και εκτός αποστολής, ενώ ο ίδιος επιθυμεί να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Ο προπονητής των πρασίνων τρέφει τεράστια εκτίμηση στον Μυτίδη και πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει στο σκοράρισμα. Ωστόσο αφού ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο με την ΑΕΚ, θα πρέπει ή να απαλλαγεί μόνος του από τους κιτρινοπράσινους ή η διοίκηση των πρασίνων να μιλήσει με την αντίστοιχη της ΑΕΚ.

Τέλος, ο Πάμπος Χριστοδούλου επέστρεψε χθες βράδυ από την Βουλγαρία, και θα ενημερώσει τον πρόεδρο, Αντώνη Τζιωνή, για όλα ώστε από εβδομάδας να προκύψουν εξελίξεις. Ο Κύπριος κόουτς έθεσε ως στόχο, οι νεοαποκτηθέντες παίχτες να μπουν άμεσα στις προπονήσεις του «τριφυλλιού», ώστε αν είναι δυνατόν, να είναι έτοιμοι να προσφέρουν από το πρώτο παιχνίδι, το οποίο είναι προγραμματισμένο στις 2 Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ