aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥ«Zεστό» χρήμα σε Πάφος FC και Απόλλωνα από Ερυθρό Αστέρας για Ζάντερ

«Zεστό» χρήμα σε Πάφος FC και Απόλλωνα από Ερυθρό Αστέρας για Ζάντερ

Η Πάφος FC και o Ερυθρός Αστέρας είναι πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία για την μετακίνηση του Ζάντερ Σαντάνα. Η ομάδα του Βελιγραδίου θα πληρώσει περίπου 240 χιλιάδες ευρώ στην ομάδα της Πάφου για να κάνει δικό της τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή.

Από την μετεγγραφή θα επωφεληθεί και ο Απόλλωνας με ένα σημαντικό ποσό, αφού η Λεμεσιανή ομάδα διατηρεί 20% ποσοστό μεταπώλησης του. Ο Απόλλων θα βάλει στα ταμεία του κοντά στις 40 χιλιάδες ευρώ. Μετά από αυτή την εξέλιξη, στην παφιακή ομάδα θα κινηθούν για να ενισχύσουν και την αριστερή τους πλευρά, καθώς η αποχώρηση του Ζάντερ δημιουργεί μεγάλο κενό και θα επιδιώξουν άμεσα να το συμπληρώσουν.

Ο Ζέλικο Κόπιτς παρακολουθεί τις εξελίξεις με τις προσθαφαιρέσεις και πιέζει με τον δικό του τρόπο, έτσι ώστε να ενισχυθεί η ομάδα του στον βαθμό που απαιτούν οι συνθήκες για να έχει μια καλή πορεία. Αυτή την στιγμή υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις, αλλά μέχρι τις 10 Ιουλίου, που θα αρχίσει προετοιμασία η Πάφος FC, αναμένεται πως θα βρεθούν οι λύσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ