aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΖεστάθηκε για τα καλά και συνεχίζει

Ζεστάθηκε για τα καλά και συνεχίζει

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Πήρε φόρα η Νέα Σαλαμίνα και έπεται συνέχεια! Χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάνιελ Σικόρσκι (φωτό), και του Ανδρέα Χριστοφίδη (1+1 έτος). Έτσι, τα μετεγγραφικά αποκτήματα έγιναν έξι, αν προστεθούν οι Φεντερίκο Ντομίνγκες, Ντιέγκο Μπόρτζιες, Ζαχαρίας Θεοδώρου και Τιμόθεος Παύλου. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό των ερυθρολεύκων, πλέον αναζητείται ανασταλτικός χαφ και ακόμα ένας σέντερ φορ.

Αναφορικά με τον Σικόρσκι, είναι Αυστριακός επιθετικός, ο οποίος στη λήξασα σεζόν αγωνίστηκε στην Πάφος FC, πετυχαίνοντας εφτά γκολ στο πρωτάθλημα και ένα στο κύπελλο. Στους γαλάζιους άργησε να πάρει μπρος, αφού εντάχθηκε στις τάξεις τους προς το τέλος της προετοιμασίας. Από τον Λούκα Έλσνερ δεν πήρε πολλές ευκαιρίες, αλλά με την έλευση του Στίβεν Πρέσλι καθιερώθηκε στο αρχικό σχήμα. Σημαντικό ρόλο στο ανέβασμά του συνέβαλε η συνεργασία του στο δεύτερο μισό της σεζόν με το χειμερινό απόκτημα της παφιακής ομάδας, Κέβιν Μπεριγκό.

Ο μισθός του στην Πάφος FC ήταν 7.200 ευρώ μηνιαίως, ενώ στη Νέα Σαλαμίνα θα είναι μειωμένος. Κίνητρο όμως γι’ αυτόν αποτέλεσε το συμβόλαιο διετούς διάρκειας που του πρότειναν οι ερυθρόλευκοι. Οι πληροφορίες μας από το στρατόπεδο της πρώην ομάδας του, κάνουν λόγο για πολύ καλό χαρακτήρα, ο οποίος δεν δημιούργησε ποτέ πρόβλημα.

Όσο για τον Χριστοφίδη, είναι αμυντικός και ο προηγούμενος ποδοσφαιρικός σταθμός του του ήταν ο Ολυμπιακός. Άρχισε την καριέρα του από τον ΑΠΟΕΛ, ενώ αγωνίστηκε στην τελευταία σεζόν της Αλκής Λάρνακας, προτού αναστείλει τη δραστηριότητα του ποδοσφαιρικού τμήματος (2013-14).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ