aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ«Ζεσταίνεται» ο Ροδρίγκεθ

«Ζεσταίνεται» ο Ροδρίγκεθ

Ο Τζόρντι Σέσαρ είναι εκτός πλάνου για το αυριανό (19:00, Cytavision Sports 1) παιχνίδι της Νέας Σαλαμίνας με τη Δόξα στο «Αμμόχωστος», ενώ η συμμετοχή του Κύπρου Χριστοφόρου είναι αμφίβολη. Επομένως, είναι πιθανό να κάνει ντεμπούτο παίρνοντας θέση στο κέντρο της άμυνας ο Ντέιβιντ Ροδρίγκεθ, συμπληρώνοντας την τριάδα με τους Ιβάν Φουστάρ και κατά πάσα πιθανότητα τον Φαρσάν Νουρ.

Αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Τζέι Σίμπσον, επομένως ο Θεοδόσης Σιαθάς «καραδοκεί» για δεύτερη σερί βασική παρουσία, εκτός και αν προτιμηθεί ο Ράιαν Τέλφερ. Αν αγωνιστεί βασικός ο τελευταίος, επίσης θα πρόκειται για ντεμπούτο. Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα υπάρξει άλλη διαφοροποίηση σε σχέση με τους συνήθεις ύποπτους: Τάσος Κίσσας, Χοσέ Σαν Ρομάν, Άντερσον Κορέια, Σάσα Μαριάνοβιτς, Ιωάννης Κωστή, Τσαρλς Ελουντού και Κίνγκσλι Ονουέγκμπου. Διαθέσιμος είναι εν τω μεταξύ και ο τρίτος νεοαποκτηθέντας, Ρολάντας Μπαραβίκας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ