aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΖαΐλσον: «Το δεύτερο μου σπίτι…»

Ζαΐλσον: «Το δεύτερο μου σπίτι…»

Το νέο απόκτημα της Νέας Σαλαμίνας Ζαΐλσον Αραούζο δεν έκανε δηλώσεις, μα κάτι συναφές. Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Βραζιλιάνος έκανε ουσιαστικά τις πρώτες τοποθετήσεις του από την ημέρα που αποκτήθηκε από τους ερυθρόλευκους.

«Ο άνθρωπος ζει και αναζητεί προκλήσεις και η πρόκληση του 2019 είναι να υπερασπιστώ τη φανέλα αυτού του ιστορικού συλλόγου (εννοεί της Νέας Σαλαμίνας). Είμαι πολύ χαρούμενος που θα φορέσω τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνας και θα κάνω καθημερινά το καλύτερο για να βοηθήσω την ομάδα να μεγαλώσει και άλλο την ιστορία της», ανέφερε αρχικά, ενώ ακολούθως μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Κύπρο.

«Είμαι επίσης ιδιαίτερα χαρούμενος που συνεχίζω σε αυτή την υπέροχη χώρα, στην οποία έχω προσαρμοστεί και τη θεωρώ δεύτερο μου σπίτι», έγραψε ο Αραούζο, για να καταλήξει με ευχαριστίες στους μάνατζέρ του:

«Ευχαριστίες στο Ideal sports management, εξ ονόματος του ατζέντη μου Αλεσάντρο Σίλβα και του Σάμουελ Χας, για όλη την προσπάθεια που καταβάλλεται, ώστε όλα αυτά να έχουν ένα ευτυχισμένο τέλος».

Εν τω μεταξύ, ο Αγουστίν Ινιίγεθ εγγράφηκε στην ΚΟΠ και έτσι, αν το αποφασίσει ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μπορεί να τον χρησιμοποιήσει απέναντι στην Πάφος FC.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ