aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΖαχίντ: Κλείνει το «παράθυρο» για Κύπρο, το φαβορί και η επιθυμία του

Ζαχίντ: Κλείνει το «παράθυρο» για Κύπρο, το φαβορί και η επιθυμία του

Ο ΑΠΟΕΛ δια στόματος Πρόδρομου Πετρίδη δεν έκρυψε την προσφορά στον Γκάγιας Ζαχίντ για ανανέωση του συμβολαίου του. Για αρκετό διάστημα υπήρξε έντονη φημολογία για ενδιαφέρον της Ομόνοιας, ενώ τις τελευταίες μέρες η ΑΕΚ βολιδοσκόπησε την πλευρά του Νορβηγού μεσοεπιθετικού ώστε να ενημερωθεί για τις οικονομικές του απαιτήσεις. Η απάντηση ήταν τέτοια που δίχως δεύτερη σκέψη οι Λαρνακείς έκλεισαν το κεφάλαιο «Ζαχίντ» προτού καν το ανοίξουν.

Οι ετήσιες απολαβές του 27χρονου άσου στον ΑΠΟΕΛ ήταν κοντά στις 450.000 ευρώ και ο ποδοσφαιριστής αναχωρώντας από την Κύπρο στο τέλος της σεζόν ήταν βέβαιος ότι μπορεί να συμβόλαιο σε πιο προηγμένο πρωτάθλημα με μισθό πέραν των 500.000 ευρώ τον χρόνο. Μάλιστα, είχε διαρρεύσει πως προκύπτει «ζεστό» ενδιαφέρον από ομάδες της Τουρκίας.

Ο χρόνος κύλησε, η μετεγγραφική περίοδος στην Κύπρο έκλεισε τα μεσάνυχτα της 31ης Αυγούστου και τα μεσάνυχτα της Παρασκευής θα κλείσει το παραθυράκι μετεγγραφών με άνεργους παίκτες. Επί της ουσίας εάν ο Ζαχίντ δεν βάλει υπογραφή σε συμβόλαιο συνεργασίας με κυπριακή ομάδα μέχρι τις 23:59 της Παρασκευής (3/9) θα πάψει να υφίσταται κάθε πιθανότητα παραμονής του στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ενδιαφέρον για τον πρώην άσο του ΑΠΟΕΛ έδειξε η Φερεντσβάρος, η οποία κατέθεσε επίσημη πρόταση με απολαβές λίγο πιο κάτω απ’ αυτές που είχε στους γαλαζοκίτρινους και φαντάζει ως ο επικρατέστερος σταθμός στην ποδοσφαιρική καριέρα του Ζαχίντ. Ο Νορβηγός έχει στο περίμενε την Ουγγρική ομάδα ευελπιστώντας πως θα βρει αυτό που ψάχνει στην Τουρκία, όπου η μετεγγραφική περίοδος ολοκληρώνεται την Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ