aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑΎστατη προσπάθεια για τον Μπρούνο

Ύστατη προσπάθεια για τον Μπρούνο

Η επίσημη Πάφος FC, ούτε επιβεβαιώνει ούτε διαψεύδει το ενδιαφέρον για τον Μπρούνο της Ομόνοια, αλλά οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται.

Η αποχώρηση του Σεμέδο αύξησε ακόμη περισσότερο τον βαθμό επιθυμίας του Χένινγκ Μπεργκ να εντάξει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό στο δυναμικό της ομάδας του και ως εκ τούτου καταβάλλεται μια ύστατη προσπάθεια. Είναι γνωστό ότι οι Ρώσοι επενδυτές στην Πάφος FC έχουν την οικονομική δυνατότητα υλοποίησης μιας τέτοιας μετεγγραφής.

Ας μην ξεχνάμε ότι μόλις πρόσφατα απέκτησαν τον Ίβιτσα Ίβουσιτς δαπανώντας ένα σεβαστό ποσό, που μπορεί να μην φθάνει τα 2 εκ. ευρώ που έγραψαν οι Κροάτες, αλλά για την παφιακή ομάδα το όλο σκηνικό είναι πρωτόγνωρο. Αναμένεται, λοιπόν, ότι στην τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου, θα ενταθεί η προσπάθεια, έτσι ώστε ο Μπρούνο να μετακομίσει στην Πάφο. Μόνο εύκολη δεν είναι μια τέτοια μετεγγραφή, αλλά οι διοικούντες την ομάδα είναι σε επιφυλακή.

Σε ότι αφορά στα καθαρά αγωνιστικά θέματα, κανένας στην παφιακή ομάδα δεν είναι ικανοποιημένος από το «Χ» στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Ομόνοια. Ιδιαίτερα αν μπουν στη ζυγαριά οι μεγάλες ευκαιρίες που χάθηκαν με κορυφαίες αυτές του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος, του Ζάιρο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι χάθηκε τσάμπα το δίποντο, αλλά δεν υπάρχει χρόνος για… μοιρολόι. Την Παρασκευή ακολουθεί ο αγώνας με τη Νέα Σαλαμίνα και καπάκι ο αγώνας με την ΑΕΛ. Δύο εντός έδρας αγώνες με στόχο το εξάποντο.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ