aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥ«Υψηλότερη η πρόταση της ΑΕΛ για Σιμόες»

«Υψηλότερη η πρόταση της ΑΕΛ για Σιμόες»

Στην Κύπρο και την ΑΕΛ στέλνουν τον Αντρέ Σιμόες. Ο Πορτογάλος μέσος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ Αθηνών και αμέσως ο Χόρχε Σίλας έριξε δίχτυα για να τον φέρει στην ομάδα της Λεμεσού. Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας onsports.gr η πρόταση των γαλαζοκιτρίνων στον 32χρονο ποδοσφαιρστή είναι καλύτερη απ’ αυτή της Φαμαλικάο και η ζυγαριά γέρνει προς Λεμεσό μεριά.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ο Αντρέ Σιμόες αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Κύπρο.

Την απόκτηση του Αντρέ Σιμόες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ επιθυμεί η ΑΕΛ Λεμεσού, καταθέτοντας πρόταση για διετές συμβόλαιο προς τον Πορτογάλο μέσο.Ο 32χρονος μέσος είναι η πρώτη επιλογή του 45χρονου Πορτογάλου τεχνικού Χόρχε Σίλας, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την κυπριακή ομάδα, στην οποία θήτευσε και σαν ποδοσφαιριστής τη σεζόν 2011-12, κατακτώντας μαζί της το πρωτάθλημα.

Για τον Σιμόες έχει δείξει ενδιαφέρον και η πορτογαλική Φαμαλικάο, όμως η πρόταση της ΑΕΛ Λεμεσού, φαίνεται πως είναι υψηλότερη σε πρώτη φάση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ