aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΠΑΦΟΣ«Υπήρχαν πολλά ύποπτα ματς στην Κύπρο, είναι διάσημη γι’ αυτό»

«Υπήρχαν πολλά ύποπτα ματς στην Κύπρο, είναι διάσημη γι’ αυτό»

Δηλώσεις στην πορτογαλική ιστοσελίδα tribunaexpresso.ptπαραχώρησε ο πρώην ποδοσφαιριστής της Πάφος FC Άμπελ Καμαρά (έπαιξε για ένα εξάμηνο τη σεζόν 2017-18). Αναφέρθηκε στην εμπειρία του από την παφιακή ομάδα αλλά και τη χώρα μας, ενώ αίσθηση προκάλεσε η δήλωση του σχετικά με πολλά ύποπτα ματς που υπήρχαν. Τονίσε παράλληλα πως η χώρα μας είναι διάσημη γι’ αυτό…

Όσα δήλωσε ο Άμπελ Καμαρά:

«Την τελευταία ημέρα των μετεγγραφών (Αύγουστο 2017) ήρθε η πρόταση από την Πάφος FC. Αρχικά πήγα μόνος, μέχρι που πήρα σπίτι και αυτοκίνητο και μετακόμισε και η οικογένεια μου. Στην Πάφο είχα να κάνω με μια ομάδα με αρκετά χρήματα, φιλοδοξίες, αλλά υπήρχαν ποδοσφαιριστές 17 διαφορετικών εθνικοτήτων και ήταν ένα χάος για όλους μας στην επικοινωνία.

Η χώρα ήταν αρκετά καλή, από τις καλύτερες που έχω πάει, και πάντα είχε πολύ καλό καιρό. Η ποιότητα του ποδοσφαίρου δεν ήταν σπουδαία και υπήρχαν πολλά ύποπτα ματς, η Κύπρος είναι πολύ διάσημη για αυτό. Αλλά μου άρεσε σαν χώρα και η εμπειρία.

Έφυγα σύντομα, τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για την ομάδα, ούτε για ‘μένα. Αυτό που λέω πάντα στους νεότερους, ένας ξένος παίκτης στο εξωτερικό δεν έχει χρόνο να ενσωματωθεί. Πρέπει να πάει, να βελτιωθεί και να αποδώσει. Δεν είχα χρόνο να ενσωματωθώ και ήμουν σε άσχημη φόρμα, χωρίς προετοιμασία.

Ξεκίνησα να παίζω αμέσως και αυτό ήταν μεγάλο πρόβλημα. Ωστόσο, έδιωξαν τον προπονητή και έφεραν άλλον. Όταν η ομάδα έχει την οικονομική δύναμη, διώχνουν τρεις – τέσσερις προπονητές, παίρνουν άλλους τρεις – τέσσερις, αυτό ήταν που έκαναν τότε. Εκεί ήταν που έβαλα τους όρους μου και έφυγα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ