aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΥπάρχει πίστη για όφελος στο ΑΕΚ Αρένα

Υπάρχει πίστη για όφελος στο ΑΕΚ Αρένα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μπορεί ο Ερμής να έχει δυο μήνες να γευτεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα, όμως ο Στέφανο Κούσιν και οι παίκτες του είναι αφοσιωμένοι και αποφασισμένοι για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό κόντρα στην ΑΕΚ, για να διεκδικήσουν βαθμολογικό όφελος. Ο Ιταλός τεχνικός πιστεύει πολύ στους ποδοσφαιριστές του και θεωρεί ότι η ομάδα του είναι ικανή, ακόμη και να φύγει νικήτρια από το ΑΕΚ Αρένα, κάτι που -αν γίνει- θα δώσει σίγουρα μεγάλη αυτοπεποίθηση και ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας.

Ο Ερμής παίζει με την πλάτη στον τοίχο πλέον και κάθε παιχνίδι αντιμετωπίζεται λες και είναι τελικός. Έτσι, δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα ματς. Είναι όλα τα παιχνίδια το ίδιο για τους «φτεροπόδαρους» και θα επιδιώξουν να κάνουν τη ζημιά στην ΑΕΚ, η οποία δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Αγωνιστικά, εκτός πλάνου είναι ο Φυλακτού και ο Γεωργίου. Οι άλλοι ποδοσφαιριστές αναμένεται να είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας, που θα έχει την ευκαιρία να ρίξει στο παιχνίδι και τα δυο τελευταία μετεγγραφικά αποκτήματα. Τον Ενγκάγκα και τον Λαγό, οι οποίοι δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Ειδικά ο πρώτος εκτιμάται ότι θα αγωνιστεί βασικός.

Στα μετεγγραφικά, η ομάδα της Αραδίππου θα κάνει άλλη μία κίνηση ενίσχυσης και θα αφορά ακραίο επιθετικό. Ήδη έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες, αλλά δεν καρποφόρησαν και η τεχνική ηγεσία με τη διοίκηση έχουν στρέψει αλλού την προσοχή τους. Στην βδομάδα που έρχεται αναμένεται να τελειώσει και η τέταρτη κίνηση που δικαιούται η ομάδα του Ερμή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ