aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΞέσπασε στην Καρμιώτισσα και πάει ημιτελικά ο Απόλλων (pics & video)

Ξέσπασε στην Καρμιώτισσα και πάει ημιτελικά ο Απόλλων (pics & video)

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Τυπικής διαδικασίας μετέτρεψε ο Απόλλωνας τον επαναληπτικό με την Καρμιώτισσα. Οι κυανόλευκοι της Λεμεσού επικράτησαν 5-1 της ομάδας των Πολεμιδιών και πλέον βρίσκονται με το… ενάμιση πόδι στους «4» του κυπέλλου. Υπενθυμίζουμε πως ο δεύτερο αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο Τσίρειο στάδιο (6/3, 17:00).

Το σκορ άνοιξε νωρίς ο Περέιρα στο 3’ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του Πιερή και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 7ο λεπτό με πλασέ διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του, ενώ οι κυανόλευκοι συνέχισαν να… ξεσπούν στην ομάδα των Πολεμιδιών. Στο 26’ ο Καραγιόλ με κεφαλιά έκανε το 3-0, και οι γηπεδούχοι τρία λεπτά αργότερα μείωσαν σε 1-3 με τον Νεοφύτου ο οποίος μόνος με τον Κίσσα σκόραρε για την ομάδα του. Η ομάδα του Αυγουστή πέτυχε και τέταρτο γκολ στο 32’ μετά από κοντινό πλασέ του Φαουπάλα, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος οι κυανόλευκοι της Λεμεσού έριξαν… ταχύτητα, ωστόσο κατάφεραν να πετύχουν και 5ο γκολ με τον Παπαμιχαήλ να στέλνει τη μπάλα στο πλεκτό μετά από δυνατό σουτ εκτός περιοχής. Η υπόθεση πρόκρισης προφανώς και έχει ξεκαθαρίσει γι’ αυτό και οι δύο ομάδες έχουν στρέψει ήδη την προσοχή τους στις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Καρμιώτισσα (Παντελής Δημητρίου): Πιερή, Οζίας, Βαττής (57′ Κ. Πιερή), Α. Κυριάκου, Παναγίδης (68′ Πάντος), Π. Κυριάκου, Γενεθλίου (81′ Χατζηκωνσταντής), Μάρκου, Μασίνουα, Θανελάς, Νεοφύτου.

Απόλλων (Σοφρώνης Αυγουστή): Κίσσας, Βασιλείου, Γιούστε (65′ Ουεντραόγκο), Σελίμοβιτς, Πέδρο, Σπόλιαριτς, Μπρου, Καραγιόλ, Περέιρα (46′ Βασιλειάδης), Παπουλής, Φαουπάλα (65′ Παπαμιχαήλ).

Σκόρερ: 29′ Νεοφύτου3′, 7′ Περέιρα, 26′ Καραγιόλ, 32′ Φαουπάλα, 77′ Παπαμιχαήλ

Κίτρινες: Σελίμοβιτς

Αποβολές:

Διαιτητής:  Ροβέρτος Κώστα

Α’ Βοηθός: Ομηρος Τζιωρτζής

Β’ Βοηθός: Ανδρέας Π. Ανδρέου

4ος: Νικόλας Νεοκλέους

Παρατηρητής Διαιτησίας: Ανδρέας Ξάνθου



 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ