aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΞένοι VARιστες με το… σταγονόμετρο λόγω κορωνοϊού

Ξένοι VARιστες με το… σταγονόμετρο λόγω κορωνοϊού

Πολλά και σημαντικά εμπόδια προκύπτουν στην προσπάθεια του τμήματος διαιτησίας να φέρνει στην Κύπρο ξένους VARίστες. Η μετάλλαξη Όμικρον πυροδότησε νέο κύμα της πανδημίας του κορωνοϊού και δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον Μίλοραντ Μάζιτς, ο οποίος κάθε βδομάδα μπαίνει στη διαδικασία αναζήτησης διαιτητών για το VAR.

Τόσο η Κύπρος όσο και αρκετές χώρες της Ευρώπης βρίσκονται στο κόκκινο εξαιτίας των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού, με αποτέλεσμα η μία μετά την άλλη οι Κυβερνήσεις να σφίγγουν τον κλοιό λαμβάνοντας πιο αυστηρά μέτρα και περιορισμούς. Το σκηνικό αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια του Αρχιδιαιτητή για κάθοδο ξένων διαιτητών στο VAR, καθώς πλέον δεν έχει να ξεπεράσει μόνο το εμπόδιο του εντοπισμού διαιτητών και επικοινωνίας με την εκάστοτε Ομοσπονδία τους, αλλά και τα μέτρα λόγω του κορωνοϊού.

Επομένως, δεν είναι απομακρυσμένο το σενάριο στις επόμενες αγωνιστικές, αν όχι από την 12η που βρίσκεται προ των πυλών, να μην καταστεί εφικτό να έρθουν στην Κύπρο ξένοι VARίστες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ