aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΞένοι διαιτητές και VAR: Οι ημιτελικοί της Τετάρτης και η επόμενη αγωνιστική

Ξένοι διαιτητές και VAR: Οι ημιτελικοί της Τετάρτης και η επόμενη αγωνιστική

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Σχεδόν σίγουρο θεωρείται από πλευράς ΚΟΠ ότι τουλάχιστον στο ένα από τα δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης, την Τετάρτη 14 Απριλίου, θα διεξαχθούν με ξένο διαιτητή και VAR. Ο λόγος για το Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ, ενώ το Ολυμπιακός-ΑΕΛ είναι ακόμα στον «αέρα».

Όσο για το πώς μεταφράζεται το «σχεδόν σίγουρο»; Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία κρατά πάντα μία πισινή, καθώς τα εμπόδια που προκύπτουν λόγω της πανδημίας είναι απρόβλεπτα. Όπως μας ελέχθη, την αγωνιστική που βρίσκεται σε εξέλιξη είχε δοθεί η συγκατάθεση από ομοσπονδία του εξωτερικού για κάθοδο διαιτητών της στην Κύπρο. Ωστόσο, όπως διαρρέει, το θέμα έπεσε στον «τοίχο» του αρμόδιου Υπουργείου της χώρας, που επίτασσε με την επιστροφή τους να έμπαιναν σε καραντίνα δύο εβδομάδων.

Από εκεί και πέρα, για τα παιχνίδια της 33ης αγωνιστικής, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα. Ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Μίλοραντ Μάζιτς, κάνει τις ενέργειές του, ωστόσο ακόμα είναι νωρίς για να φανεί άσπρος καπνός. Οι προσπάθειές του επικεντρώνονται στα ντέρμπι ΑΕΛ-Απόλλων και Ανόρθωση-Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ