aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΞεφεύγει επικίνδυνα η κατάσταση

Ξεφεύγει επικίνδυνα η κατάσταση

Δεν περνάει αγωνιστική που να μην έχουμε φωνές για τη διαιτησία, κι ας το VAR μπήκε για τα καλά στη ζωή μας. Γίνεται λόγος σχεδόν πάντα για τις γραμμές που βγαίνουν στο οφσάιντ. Παλαιότερα είχανε τις φωνές εάν ήταν ή όχι οφσάιντ και τις αναλύσεις των επίμαχων φάσεων από τους ειδικούς από τηλεοράσεως, πλέον έχουμε φωνές εάν «τραβήχτηκε σωστά η γραμμή» ή εάν «καλύπτεται ή όχι» ο επιθετικός.

Πριν δύο αγωνιστικές είχαμε την Πάφος FC να φωνάζει και τον Μπεργκ να είναι έντονος και να κάνει λόγο πως «όσες γραμμές και να τραβηχτούν πιστεύω πως το γκολ μετράει». Τώρα, ο Νορβηγός τι έχει να πει για τη φάση του Παραλιμνίου, με το γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ; Μπορεί να πει το ίδιο τώρα ο Μπεργκ; Δυστυχώς ο καθένας βλέπει τα δικά του και όχι το γενικό καλό.

Την ώρα που συμβαίνουν όλα αυτά και τις φωνές να πυκνώνουν και να είναι πιο έντονες, ο Μάζιτς πιστώνει τους Κύπριους διαιτητές, αραιώνοντας και την κάθοδο των ξένων. Η διαπίστωση είναι ότι, η κατάσταση ξεφεύγει επικίνδυνα και εάν δεν δοθεί άμεσα λύση, αυτή θα πρέπει να την βρουν οι αρμόδιοι, το σκηνικό προμηνύεται δυσοίωνο για το πρωτάθλημά μας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ