aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΚΥΠΕΛΛΟ ΚΥΠΡΟΥΒρε αμάν-αμάν, αέρας… Πεχλιβάνης στο Παραλίμνι! (pics)

Βρε αμάν-αμάν, αέρας… Πεχλιβάνης στο Παραλίμνι! (pics)

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής στο παιχνίδι με την ΕΝΠ στο «Τάσος Μάρκου» με 2-0 στο πλαίσιο της β’ φάσης του κυπέλλου και προκρίθηκε στους «8» της δεύτερης σε τάξη εγχώριας διοργάνωσης.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη, ο Μάριος Πεχλιβάνης ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα των φιλοξενούμενων. Οι Τακτακαλίτες, αν και παρουσιάστηκαν με αρκετές αλλαγές, συνεχίζουν απ’ εκεί που έμειναν στο πρωτάθλημα και προκαλούν θαυμασμό με τις εμφανίσεις και την αποτελεσματικότητά τους και στον θεσμό του κυπέλλου.

Οι βυσσινί προσπάθησαν, κατά διαστήματα στην αναμέτρηση ήταν καλύτεροι, αλλά η τύχη τους γύρισε την πλάτη, ενώ για άλλο ένα ματς ήταν άστοχοι στις ευκαιρίες τους και μετά από τον αποκλεισμό, στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα εκεί όπου παλεύουν για την παραμονή τους στην Α’ Κατηγορία.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΕΝΠ (Κάρλος Αλός Φερέρ): Γκαντσέφσκι, Φαν Άνχολτ, Μπαρμπόσα, Μουλαζίμης (58′ Ουντότζι), Μπάλαζιτς, Ιρέπ, Ντένινγκ, Λουσέρο, Κοτσώνης (74′ Μπελόνε), Φελίπε, Μαρκόφσκι (46′ Μπαλοτέλι).

Ολυμπιακός (Γιάννης Πετράκης): Καράδαης, Γαρουφαλιάς (70′ Νάνι), Ανδρέου, Σωτηρίου, Μίλετιτς, Πεχλιβάνης, Κυριάκου, Χαραλάμπους (71′ Σαρφό), Φαν Κέσελ, Ντα Κόστα, Κοστόφ (80′ Μανρίκε).

Σκόρερ: 39′, 81′ Πεχλιβάνης.

Κίτρινες: 50′ Μουλαζίμης, 68′ Φελίπε / 67′ Γαρουφαλιάς.

Αποβολές: -/-.

Στάδιο: «Τάσος Μάρκου».

Διαιτητής: Κυριάκος Χριστοδούλου.

Α’ βοηθός: Όμηρος Τζιωρτζής.

Β’ βοηθός: Χρίστος Ε. Χρίστου.

Tέταρτος: Γιώργος Νικολάου.

Παρατηρητής διαιτησίας: Μιχάλης Ιωάννου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ