Βούρκωσε ο Τράττος στο αντίο: «Συγγνώμη για όσους πίκρανα, είναι πολλοί»

Τέλος εποχής για τον κορυφαίο (μακράν του δεύτερου) Κύπριο διαιτητή των τελευταίων δεκαετιών. Ο Λεόντιος Τράττος μετά από 25 χρόνια καριέρας στο χώρο της διαιτησίας αποχωρεί από τους αγωνιστικούς χώρους και ο επίλογος γράφτηκε στο φιλικό προετοιμασίας ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Απόλλωνα στο ΓΣΠ το βράδυ της Παρασκευής.

Στο τέλος της αναμέτρησης ο Λεόντιος Τράττος έκανε τον απολογισμό της πορείας του. Βούρκωσε όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του που δεν βρίσκεται στη ζωή, ενώ ζήτησε ένα μεγάλο συγγνώμη στον ποδοσφαιρικό κόσμο για τα λάθη που έκανε και πίκρανε με τα σφυρίγματά του, τονίζοντας πως δεν έκανε ποτέ του κάτι μεμπτό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό για την καριέρα μου. Το να είσαι διαιτητής στην Κύπρο είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομοσπονδίας που αποφάσισε να με ορίσει σε αυτό το φιλικό. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου και την κόρη μου για την υπομονή και την αντοχή τους. Χρωστώ στον πατέρα μου που δεν είναι σήμερα εδώ να με δει να τελειώνω την καριέρα των 25 χρόνων. Θέλω να ζητήσω και ένα μεγάλο συγγνώμη απ’ όλο τον κόσμο που πίκρανα με τα σφυρίγματα μου και είναι πολλοί. Να ξέρουν όμως πως δεν έκανα τίποτε το μεμπτό».

Για την καλύτερη και χειρότερη στιγμή του: «Υπήρχαν πολλές καλές και πολλές αρνητικές. Θέλω να ξαναζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη σε όλους που με ανέχτηκαν σε όλα αυτά τα χρόνια».

Τι θα ήθελες να συμβουλεύσεις τον κόσμο και τους διαιτητές: «Ο κόσμος πρέπει να μάθει πως τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού. Για τους διαιτητές πρέπει να μάθουν να εμπιστεύονται τα πόδια τα δικά τους και όχι τις πλάτες άλλων. Αν το πράξεις μπορείς να έχεις καριέρα 25 χρονών».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ