Βουκομάνοβιτς: «Το ξέραμε, γι’ αυτό δεν κάναμε δραστικές αλλαγές»

Περήφανος για την συμπεριφορά και την αντίδραση των παικτών του, οι οποίοι ανέτρεψαν δύο φορές το σκορ και επικράτησαν 3-2 της Πάφου FC δήλωσε ο προπονητής του Απόλλωνα, Ιβάν Βουκομάνοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως ήξερε τις δυσκολίες που θ’ αντιμετώπιζε η ομάδα του και γι’ αυτό δεν προχώρησε σε δραστικές αλλαγές στο παιχνίδι της ομάδας του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

«Καλησπέρα για πρώτη φορά. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο. Γνωρίζαμε εκ των προτέρων ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι λαμβάνοντας υπόψη και την ποιότητα του αντίπαλου ο οποίος διαθέτει πολύ καλές μονάδες. Είχαμε το πρόβλημα με τους διεθνείς που έλειπαν και ήρθαν μέσα στην βδομάδα.

Δουλέψαμε σε κάποια πράγματα, κυρίως πώς να συμπεριφέρονται σε ορισμένα σημεία μέσα στον αγώνα. Πάντα όταν υπάρχει κάτι καινούργιο στην ομάδα είναι μία πρόκληση να βάλεις νέα στοιχεία στην ομάδα. Γι’ αυτό το λόγο δεν θέλαμε να προβούμε σε δραστικές αλλαγές γνωρίζοντας ότι θα είχαμε δύσκολες στιγμές παρόλα αυτά είμαι περήφανος για την αντίδραση των ποδοσφαιριστών μου.

Aν είναι ικανοποιημένος από το ρόστερ που βρήκε στον Απόλλωνα: «Πριν έρθω, είχα παρακολουθήσει την ομάδα, ιδίως από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και τα πλέι οφ. Σίγουρα το ρόστερ είναι δυνατό. Το μετεγγραφικό παράθυρο είχε κλείσει. Έλειπαν και αρκετοί παίκτες με τις Εθνικές δεν είχαμε τον χρόνο να δουλέψουμε».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ