aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣΒόλεϊ: Παιχνίδια με πολλές ιδιαιτερότητες

Βόλεϊ: Παιχνίδια με πολλές ιδιαιτερότητες

Τέσσερεις αναμετρήσεις, που εντάσσονται στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα (20:00) για το πετοσφαιρικό πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας γυναικών. Ξεχωρίζει το ντέρμπι που θα γίνει στην «Απόλλων Αρένα», εκεί όπου ο γηπεδούχος Απόλλων θα υποδεχθεί την Ανόρθωση. Οι δυο ομάδες θα ζητήσουν με μανία το τρίποντο, με τις «γαλάζιες» να θέλουν να μπουν με το δεξί στο 2019 για να βάλουν τις βάσεις για την τετράδα και τις «κυανόλευκες» να σκοπεύουν να διατηρήσουν το αήττητο του ούτως ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στα παλιά λημέρια του «Κorantina Homes» Παφιακού, την αίθουσα της Τεχνικής Σχολής Πάφου, θα γίνει το παιχνίδι με αντίπαλο την Τεχνοοίκια ΑΕΚ, λόγω ακαταλληλότητας της «Αφροδίτη». Το γεγονός αυτό δίνει πρόσθετο ενδιαφέρον στον αγώνα. Η ομάδα της Πάφου είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και δεν είναι υπερβολή να λεχθεί ότι θα παίξει ρέστα για την τετράδα σε αυτές τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας, ενώ η ομάδα της Λάρνακας θα επιδιώξουν να φύγουν με το «διπλό» για να παραμείνουν στο κόλπο της δεύτερης θέσης.

Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και Αναγέννηση Δερύνειας θα αναμετρηθούν στην «Νεάπολη Επιστροφή» για ένα και μόνο αποτέλεσμα. Η γηπεδούχος ομάδα παλεύει για την εξασφάλιση θέση στην τετράδα, ενώ η φιλοξενούμενη θέλει να αποφύγει την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Τέλος, στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου, το ΘΟΪ υποδέχεται την «Robo Markets» ΑΕΛ. Υπάρχει φαβορί στο ματς και αυτή είναι η λεμεσιανή ομάδα, η οποία γνωρίζει ότι το ταξίδι στα Κοκκινοχώρια κρύβει παγίδες. Η ομάδα του Αυγόρου είναι ανεβασμένη και δυσκολεύει τον κάθε αντίπαλο στη δυνατή της έδρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ