aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΒόλεϊ γυναικών: Βαρωσιώτικο ντέρμπι μετά από 43 χρόνια

Βόλεϊ γυναικών: Βαρωσιώτικο ντέρμπι μετά από 43 χρόνια

To βαρωσιωτικό ντέρμπι Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση, που ανταμώνουν μετά από 43 χρόνια, δεσπόζει της 3ης αγωνιστικής ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών στο βόλεϊ. Στους άλλους δύο σημερινούς αγώνες, η Ολυμπιάδα Ν. αναμετράται με την ΑΕΚ και ο Property Gallery Απόλλων με τον Δικέφαλο Γερίου. Και οι τρεις αγώνες αρχίζουν στις 20:00. Το παιχνίδι AΕΛ – Lemesos Volleyball θα διεξαχθεί στις 13 Νοεμβρίου λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των γαλαζοκιτρίνων .

Λόγω ειδικών συνθηκών, το Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση ίσως είναι το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής. Σύμφωνα με το δείγμα των δυο πρώτων αγωνιστικών αναμένεται να γίνει μάχη για το τρίποντο. «Ερυθρόλευκες» και «κυανόλευκες» έχουν σε δυο αγώνες δυο βαθμούς. Η Νέα Σαλαμίνα παρουσιάζεται πολύ δυνατή και προέρχεται από τη νίκη επί της ΑΕΚ το Σάββατο με 3-2, αλλά και την εξαιρετική απόδοση με τον Απόλλωνα. Η Ανόρθωση είναι πιο έμπειρη και με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ με 3-2 σετ πάει στο Γυμνάσιο Αγίου Νεοφύτου στη Λεμεσό για τους τρεις βαθμούς γνωρίζοντας τις δυσκολίες του αγώνα.

Πολύ καλά δείγματα γραφής άφησαν Ολυμπιάδα και ΑΕΚ στις πρώτες δύο αγωνιστικές, με την Ολυμπιάδα να πηγαίνει «τρένο» μέχρι τώρα χωρίς να χάσει σετ (με ΑΕΛ και Lemesos Volleyball). H ομάδα της Νεάπολης που δικαίως συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για τον τίτλο είναι το ακλόνητο φαβορί για το τρίποντο. Η ΑΕΚ είναι στην 3η θέση με 4 βαθμούς και θέλει να κάνει το μεγάλο άλμα.

Αμφίρροπο παιχνίδι με φαβορί τον Property Gallery Απόλλων αναμένεται και στην «Απόλλων Αρένα», με τη λεμεσιανή ομάδα να υποδέχεται τον επικίνδυνο Δικέφαλο Γερίου.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Ολυμπιάδα Ν. 2 6-0 6
2. Property Gallery Απόλλων 2  6-1 6
3. ΑΕΚ 2 5-4 4
4. Δικέφαλος 2  4-5 2
5. Νέα Σαλαμίνα 2 4-5 2
6. Ανόρθωση 2 3-5 2
7. ΑΕΛ 2 2-6 1
8. Lemesos Volleyball 2 2-6 1

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ