aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑVoice GR: Σπουδαίος ο Μάριος Παστελλή, πέρασε στα Knock Outs! (vids)

Voice GR: Σπουδαίος ο Μάριος Παστελλή, πέρασε στα Knock Outs! (vids)

Ο Κύπριος ερμηνευτής Μάριος Παστελή, συνεχίζει να τρελαίνει τους coaches και τους τηλεθεατές του Voice of Greece, καθώς η παρουσία του στο κορυφαίο Talent Show της Ελλάδας θα συνεχιστεί και στα Knock Outs.

Αυτό καθότι στα Battles της Τρίτης (14/11) κέρδισε τον αντίπαλό του Στέλιο Μοσχοτόγλου, και ήταν αυτός που άρεσε περισσότερο στην Έλενα Παπαρίζου και πήρε τη… μεγάλη πρόκριση, αφού η τελευταία τον προτίμησε για την επόμενη φάση. Αμφότεροι οι μονομάχοι ερμήνευσαν το τραγούδι «Μωρό μου» του Μανώλη Λιδάκη σε στίχους και μουσική του Βασίλη Τσιτσάνη.

Για τον Μάριο Παστελλή, με αφορμή το γεγονός πως είναι και ποδοσφαιριστής (και κομμωτής), είχαμε κάνει αναφορά με προηγούμενό μας ρεπορτάζ όταν εξέπληξε τους coaches πριν από δύο εβδομάδες στα Blind Audition (διαβάστε ΕΔΩ), όταν ερμήνευσε το τραγούδι «Σαν πλανόδιο τσίρκο» του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνο σε ποίηση του επίσης αξέχαστου Άλκη Αλκαίου και μελοποίηση του κορυφαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη, Θάνου Μικρούτσικου.

Στα Knock Outs, οι coaches δημιουργούν έξι τριάδες, από τις οποίες θα παραμείνει μόνο ένας παίκτης ώστε να διαγωνιστεί στη συνέχεια στα lives. Έτσι, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης έχουν έξι παίκτες ο καθένας, στους οποίους προστίθενται δύο ακόμη μέσω «steal» και θα τους προετοιμάζουν για να έρθουν αντιμέτωποι με «αντιπάλους» από τις άλλες ομάδες, όχι συμπαίκτες τους.

Δείτε τη μονομαχία!

Θυμηθείτε την πρώτη του ερμηνεία στα Blind Auditions!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ