aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑVoice GR: Ο Μάριος Παστελλή ερμήνευσε Μητροπάνο και «τρέλανε» κόσμο (vid)

Voice GR: Ο Μάριος Παστελλή ερμήνευσε Μητροπάνο και «τρέλανε» κόσμο (vid)

Τις πολύ καλές φωνητικές του ικανότητες θέλησε να αναδείξει μέσω του «Voice of Greece», ο Κύπριος Μάριος Παστελλή, ο οποίος ερμήνευσε το τραγούδι «Σαν πλανόδιο τσίρκο» του αξέχαστου Δημήτρη Μητροπάνου (σε ποίηση του επίσης αξέχαστου Άλκη Αλκαίου).

Ο Λεμεσιανός καλλιτέχνης κατάφερε να εντυπωσιάσει τους τρεις από τους τέσσερις κριτές, την Έλενα Παπαρίζου, τον Σάκη Ρουβά και τον Κωστή Μαραβέγια, «αναγκάζοντάς» τους να πατήσουν το κουμπί και να γυρίσει η καρέκλα τους με την ένδειξη «σε θέλω».

Τελικά, ο Μάριος επέλεξε να ακολουθήσει την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου, η οποία τον διεκδίκησε σε μεγάλο βαθμό και κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» του ταλαντούχου ερμηνευτή, ο οποίος αξίζει να αναφερθεί πως είναι κομμωτής και αθλητής, καθώς έπαιξε ποδόσφαιρο σε ΑΕΛ, Παρεκκλησιά, Καρμιώτισσα, ΑΕΖ.

«Σας ευχαριστώ θερμά από τα βάθη της καρδιάς μου για την απίστευτη υποστήριξη και τα μηνύματα. Με συγχωρείται αν δεν απαντήσω σε όλους άμεσα. Το ταξίδι μόλις έχει ξεκινήσει και με την βοήθεια σας ελπίζω να είναι μακρινό…?? ❤️?», ανάρτησε στο Instagram λίγη ώρα μετά την επιτυχία του.

Δείτε το βίντεο από την ερμηνεία του Μάριου Παστελλή!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ