aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Βλέπουν» Χάνι και όχι μόνο

«Βλέπουν» Χάνι και όχι μόνο

Στον  Ολυμπιακό έχουν ανοιχτές τις «κεραίες» και ενημερώνονται για τις εξελίξεις που προκύπτουν σχετικά με ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο με τις παραδοσιακά μεγάλες κυπριακές ομάδες, ωστόσο θα μείνουν εκτός επιλογών. Η όλη διαδικασία θα μπει σύντομα στην τελική ευθεία και εννοείται ότι θα κυνηγήσουν εκείνες τις επιλογές που κρίνονται πως μπορούν να δώσουν επιπρόσθετη δυναμική στο σύνολο.

Για παράδειγμα, την περασμένη σεζόν πήραν βοήθειες από τον Ομάρ Χάνι, έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται στον ΑΠΟΕΛ και γίνονται ενέργειες ώστε να μείνει ελεύθερος. Ασφαλώς, στη λίστα υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές. Για την επίτευξη συμφωνίας, εννοείται ότι θα παίξουν σημαντικό ρόλο οι οικονομικές απαιτήσεις που θα προβάλει ο κάθε παίκτης.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία του Ολυμπιακού εξελίσσεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Οι μαυροπράσινοι ,που το Σάββατο 21 Αυγούστου υποδέχονται για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος τον Άρη (21:00), θα δώσουν αύριο νέο φιλικό. Αυτή τη φορά με αντίπαλο την ΑΕΚ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ