aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΑ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΒλέπεις goal-goal το ντέρμπι; Απόδοση 1.95 στη Bet on Alfa

Βλέπεις goal-goal το ντέρμπι; Απόδοση 1.95 στη Bet on Alfa

Μεγάλο ντέρμπι περιλαμβάνει το σημερινό μενού της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Cyta Α’ κατηγορίας. Στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η πρωτοπόρος Ανόρθωση υποδέχεται στις 18:00 τον Απόλλωνα σε ένα ματς που προβλέπεται αμφίρροπο και πολύ ενδιαφέρον. Επίσης σήμερα στις 20:00 στο Τσίρειο στάδιο θα αναμετρηθούν ο Άρης με την ΑΕΚ. Οι δύο σημερινές αναμετρήσεις προσφέρονται από τη Bet on Alfa και μπορείτε να κάνετε τις στοιχηματικές σας επιλογές τόσο στα 56 πρακτορεία που διαθέτει η εταιρεία Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

Αναλυτικά οι δύο σημερινοί αγώνες με τις στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει στις κύριες κατηγορίες η Bet on Alfa:

18:00 Ανόρθωση-Απόλλωνας: Το διπλό για τον Απόλλωνα είναι στο 2.10 με την ομάδα της Λεμεσού να ξεχωρίζει βάσει της στοιχηματικής απόδοσης σαν η ομάδα που είναι φαβορί για τη νίκη. Ο άσος για νίκη της Ανόρθωσης προσφέρεται στο 3.30, ενώ πολύ κοντά και συγκεκριμένα στο 3.25 προσφέρεται η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα στο ντέρμπι.

Το over 2.5 goals, έχει απόδοση 2.20 και το under 2.5 goals 1.55, ενώ η Bet on Alfa προσφέρει αποδόσεις για over και under 1.5 goals και 3.5 goals. Αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο ντέρμπι, η απόδοση είναι στο 1.95.

Προσφέρονται επίσης και άλλες πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές που αφορούν το σημερινό ντέρμπι, μέσα από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας στοίχημα με τη σφραγίδα και την αξιοπιστία της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μερικές από τις άλλες επιλογές είναι το ακριβές σκορ, η πρόβλεψη αποτελέσματος ημιχρόνου, ο αριθμός γκολ που θα σημειωθεί στο ντέρμπι, ο χρόνος επίτευξης του πρώτου γκολ και άλλα πολλά.

20:00 Άρης-ΑΕΚ: Ψάχνει τη δική της αντίδραση και την επιστροφή στις νίκες η ΑΕΚ μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Προβάλλει σαν το φαβορί του σημερινού αγώνα στο Τσίρειο κόντρα στον Άρη με την απόδοση του διπλού να είναι στο 1.65. Ο άσος για νίκη του Άρη είναι στο 4.60 και για το ισόπαλο αποτέλεσμα 3.75. Το over 2.5 goals έχει απόδοση στη Bet on Alfa 1.75 και το under 2.5 goals 1.90, ενώ προσφέρονται αποδόσεις για over και under 1.5 goals και 3.5 goals. Όπως και στο ντέρμπι, έτσι και στο ματς του Τσιρείου προσφέρονται από τη Bet on Alfa και άλλες πολλές στοιχηματικές επιλογές.

Παίξε κυπριακό ποδόσφαιρο στη Bet on Alfa πιο εύκολα από ποτέ και απολαύστε τη μοναδική εμπειρία που προσφέρει με την αξιοπιστία της η εταιρεία.

Μπορείτε να κάνετε τις στοιχηματικές σας επιλογές τόσο στα 56 πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια, όσο και online στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε τη σούπερ προσφορά της Bet on Alfa, παίρνοντας το μπόνους χωρίς κατάθεση. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ