aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΟΜΟΝΟΙΑ«Βλακείες ότι είναι ορισμός της κόκκινης, εκμαιεύει το φάουλ ο παίκτης της Ομόνοιας»

«Βλακείες ότι είναι ορισμός της κόκκινης, εκμαιεύει το φάουλ ο παίκτης της Ομόνοιας»

Μετεγγραφικές εξελίξεις στην Πάφος FC εντός των επόμενων ωρών προανήγγειλε ο Γενικός Διευθυντής της Πάφου. Ο Χάρης Θεοχάρους μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM μετέφερε και τα παράπονα της παφιακής ομάδας για τη διαιτησία του αγώνα με την Ομόνοια, χαρακτηρίζοντας βλακείες τα περί ορισμού της κόκκινης κάρτας στον Κβίντα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις

Για την ισοπαλία με την Ομόνοια: «Μας αφήνει πικρή γεύση. Δεχθήκαμε πίεση από την Ομόνοια, όμως δεν μπορώ να πω ότι είχε σπουδαίες ευκαιρίες. Αφού αντέξαμε μέχρι εκεί που αντέξαμε ήταν κρίμα να μην πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Για ακόμα ένα αγώνα αναγκαστήκαμε να παίξουμε για 60 λεπτά με δέκα παίκτες. Όλως παραδόξως συμβαίνουν σε μας».

Εκφράστηκαν παράπονα για τις διαιτητικές αποφάσεις: «Φυσικά διαφωνούμε με την κόκκινη. Δεν θέλω να ακούω βλακείες ότι είναι ο ορισμός της κόκκινης. Το φάουλ γίνεται από άλλον παίκτη, πέφτει πάνω στον Κβίντα εκμαιεύοντας το φάουλ ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας. Είναι μακρινή απόσταση από το τέρμα και δεν είναι κόκκινη. Μπήκαμε στο 15’ για να πάρουμε κάποιο φάουλ. Δεν βλέπουμε ότι είναι μοιρασμένο το καρπούζι. Δεν είναι 1-2 φάσεις, είναι η ολική εικόνα. Δεν ξεγελιόμαστε, γνωρίζουμε πολύ καλά τους νόμους του ποδοσφαίρου».

Για τα παράπονα της Ομόνοιας για δύο πέναλτι: «Εμείς μιλάμε για τη δική μας ομάδα, δεν γνωρίζω για τα της Ομόνοιας».

Για το κατά πόσον θα προχωρήσουν σε καταγγελία της διαιτησίας: «Θα μελετήσουμε τις φάσεις. Για να καταγγείλεις πρέπει να υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος».

Για την πίεση που υπάρχει στους διαιτητές: «Κάποιες ομάδες φωνάζουν για να παίρνουν σφυρίγματα την επόμενη αγωνιστική. Αυτή η πίεση αποφέρει καρπούς. Όλοι βάζουν πίεση στη διαιτησία, λένε ότι θα τη βγάλουμε με τους Κύπριους. Πρέπει να κλείσουν τα αυτιά τους και κάθε εβδομάδα να σφυρίζουν  το ίδιο. Κάποιοι διαιτητές που καταγγέλλουμε εμείς κάνουν μια εβδομάδα τιμωρία και άλλοι έχουν χαθεί. Η προκήρυξη μας έχει δέσει χέρια-πόδια με τις τιμωρίες».

Εάν θεωρούν πως κάποιοι θέλουν να μείνει εκτός εξάδας η Πάφος: «Δεν ξέρω τι θέλουν να κάνουν. Σίγουρα δεν τους αρέσει ότι η Πάφος βρίσκεται εκεί».

Για τα μετεγγραφικά νέα και τις πληροφορίες για άφιξη του Χέσταντ στην Κύπρο: «Σήμερα θα έχουμε νεότερα. Μπορεί να είναι μία, μπορεί και δύο οι μετεγγραφές. Μπορεί να είναι και περισσότεροι παίκτες στην Κύπρο. Θεωρώ ότι και σήμερα θα έχουμε εξελίξεις, μπορεί και αύριο, μπορεί να είναι τρεις οι μεταγραφές μεσοεπιθετικά και μεσοαμυντικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ