aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΛΛΩΝ ΛΕΜΕΣΟΥΒίντεο: Το μαρκάρισμα του κιτρινισμένου Ριστέφσκι στον Φιλιώτη

Βίντεο: Το μαρκάρισμα του κιτρινισμένου Ριστέφσκι στον Φιλιώτη

Το τρίτο ημίχρονο του ντέρμπι της Λεμεσού άρχισε με το τελευταίο σφύριγμα του Κυριάκου Χριστοδούλου. Ο Απόλλων ήταν ο μεγάλος κερδισμένος (1-0) με το φοβερό σουτ του Ίλιαν Ίλιεφ στο 53’ να αποδεικνύεται αρκετό για να χαρίσει στους γαλάζιους το τέταρτο «τρίποντο» σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

Ο απόηχος του αγώνα ήταν πολύ έντονος με τους ανθρώπους της ΑΕΛ να πνέουν τα μένεα κατά της διαιτησίας. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις των Θεόδωρου Αντωνίου (δείτε ΕΔΩ) και Ντούσαν Κέρκεζ (δείτε ΕΔΩ). Ο Βόσνιος τεχνικός ήταν εκτός εαυτού στη συνέντευξη Τύπου, τα έβαλε με τον αντίπαλο προπονητή, τον εκπρόσωπο Τύπου του Απόλλωνα, τη Cytavision για τα στιγμιότυπα και προέτρεψε τους δημοσιογράφους να μην κάνουν κριτική στον Ανδρέα Κεραυνό. Έξαλλος για τη διαιτησία ήταν και ο Ανδρέας Σοφοκλέους (δείτε ΕΔΩ) στο χώρο των αποδυτηρίων.

Διαβάστε επίσης: O ξένος VARίστας ήρθε, οι φωνές δεν έλειψαν – Η διαιτησία του Τσιρείου στο «μικροσκόπιο»

Από πλευράς Απόλλωνα δεν μπήκαν στη διαδικασία απάντησης για τα παράπονα της ΑΕΛ, τα οποία θεωρούν υπερβολικά και αδικαιολόγητα, ενώ έχουν και αυτοί καταγράψει ορισμένες φάσεις που θα μπορούσαν να τύχουν διαφορετικού χειρισμού από τον διαιτητή Κυριάκο Χριστοδούλου. Για παράδειγμα, το μαρκάρισμα του Ριστέφσκι στον Φιλιώτη στο 69’ με τον Σκοπιανό να είναι χρεωμένος με κίτρινη κάρτα και τον διαιτητή να μην καταλογίζει ούτε καν φάουλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ