aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΒίντεο: Τα δύο φάουλ που έφεραν τα γκολ της ΑΕΛ και αμφισβητεί η Ανόρθωση

Βίντεο: Τα δύο φάουλ που έφεραν τα γκολ της ΑΕΛ και αμφισβητεί η Ανόρθωση

Παράπονα για τη διαιτησία του Λούκα Σωτηρίου στο ντέρμπι του Τσιρείου με την ΑΕΛ για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος εκφράζει η Ανόρθωση. Στην ομάδα της Αμμοχώστου εστιάζουν τα παράπονά τους στις δύο φάσεις που έφεραν τα τέρματα της ΑΕΛ και συγκεκριμένα στον καταλογισμό φάουλ υπέρ των Ζντραφκόσκι και Μάιντεβατς.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου διαμαρτύρονται, επίσης, και για τη διαχείριση του αγώνα από τον διεθνή ρεφ υποστηρίζοντας πως έκανε υπερβολική χρήση της σφυρίχτρας με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αρκετός καθαρός χρόνος παιχνιδιού.

Όσον αφορά τις δύο επίμαχες φάσεις, στο 16’ ο Ζντραφκόσκι πατά την μπάλα και πέφτει στο έδαφος, όμως προηγουμένως υπάρχει ένα κτύπημα χαμηλά από τον Αρτυματά που καλύπτει τον διαιτητή για την απόφασή του.

Στη φάση του 25’ η επαναληπτική προβολής της φάσης δικαιώνει τον Μάριο Αντωνιάδη, ο οποίος μόλις καταλόγισε φάουλ σε βάρος της Ανόρθωσης ο Λούκας Σωτηρίου υπέδειξε στο διαιτητή ότι ο Μάιντεβατς ήταν αυτός που τον κτύπησε. Λανθασμένη υπόδειξη φάουλ που στη συνέχεια εξελίχθηκε σε γκολ για την ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ